K-drama lui Ji Soo prezintă personajele principale și povestea super atractivă!

Kim So Hyun And Ji Soo’s New Drama Reveals First Glimpse Of Characters + Shares Broadcast Plans

Ji Soo și Kim So Hyun se pregătesc de premiera serialului “River Where the Moon Rises” ! Sunteți pregătiți de povestea lor de dragoste?

“River Where the Moon Rises” respune povestea lui Pyeonggang și On Dal, două personaje clasice din poveștile populare Goguryeo. Pyeonggang, cunoscută și ca Yeom Ga Jin, este o femeie ambițioasă care visează să devină prima conducătoare feminină a Goguryeo, și care se folosește de sentimentele lui On Dal pentru a-și atinge aceste scopuri.

În data de 15 decembrie, compania de producție a dramei, Victory Contents, a dezvăluit primele imagini ale personajelor centrale din serial și a oferit și câteva citate.

Kim So Hyun va interpreta atât rolul prințesei sofisticate Pyeonggang cât și pe Yeom Ga Jin. Citatul ei spune: “Voi da afară supușii neloiali și voi deveni o împărăteasă care va recupera onoarea pierdută a Goguryeo.”

Ji Soo îl va interpreta pe On Dal, care o iubește sincer pe Pyeonggang. On Dal spune: “Este în regulă să fiu un fraier. Eu lupt doar ca să protejez pe cineva.”

Citatul dulce “Devin o persoană diferită atunci când sunt cu tine” a fost postat împreună cu o fotografie în care Pyeonggang și On Dal sunt împreună.

Lee Ji Hoon va interpreta rolul lui Go Geon, un general de elită din Goguryeo. Citatul acestuia spune: “Am auzit totul și nu mi-a mai trebuit nimic altceva, dar toate astea s-au schimbat atunci când te-am cunoscut pe tine.”

Choi Yoo Hwa va avea rolul lui Hae Mo Yong, o persoană decisă să  controleze Goguryeo. Aceasta deține o putere specială și ascunde un secret.

Hae Mo Yong și Go Geon se privesc și citatul spune: “M-am trezit cum te urmăresc de la spate, în timp ce privirea ta se îndreaptă către altcineva.”

Din aceste citate înțelegem mai bine și relația personajelor.

“River Where the Moon Rises” va fi difuzat pe postul KBS2 în prima jumătate a anului 2021, după ce se încheie difuzarea serialului “Secret Royal Inspector.”

Aveți mai jos și alte instantanee fascinante din serial. Îl veți urmări?

Sursa

Un gând despre „K-drama lui Ji Soo prezintă personajele principale și povestea super atractivă!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s