Park Hyun Ho mărturisește că s-a simțit hărțuit de membrii Topp Dogg și a încercat să sară de la fereastră

Park Hyun Ho, cunoscut anterior ca Seogoong din Topp Dogg, a mărturisit că s-a simțit hărțuit de ceilalți membri și că a vrut să sară de la fereastră.

Canalul de YouTube al emisiunii „Idol Olympics” a încărcat un videoclip, pe care l-a șters ulterior, în care Park Hyun Ho a vorbit despre greutățile întâmpinate ca membru Topp Dogg (XENO-T în prezent). Acesta a declarat: „Când promovam alături de Topp Dogg, am simțit că visul meu a devenit realitate. Nu cred că membrii se înțeleg bine întotdeauna. Obișnuiam să cred că, dacă cineva intră în lumina reflectoarelor, chiar dacă nu sunt eu, este suficient. Așa au început niște probleme și așa-zisul bullying.

Park Hyun Ho a dezvăluit că a fost nevoit să părăsească grupul, chiar dacă iubea să fie pe scenă: „Cât despre decizia de a plecat, s-a întâmplat când toată lumea a votat brutal, până și eu, atunci când s-a pus problema: ‘Ridicați mâna dacă vreți ca Seogoong să plece.’ Cred că a fost cel mai oribil moment din viața mea.

Acesta a continuat: „Când mi-am mutat lucrurile din dormitor și m-am întors acasă, tatăl meu a început să țipe la mine, spunând că totul s-a întâmplat din cauza personalității mele. Eram deja la pământ, dar când l-am auzit spunând asta, eram pe cale să sar de la fereastră pe bune. Tata m-a oprit și asta e tot ce îmi amintesc. A trebuit să mă tragă până în punctul în care mi s-au rupt hainele.

Park Hyun Ho a fost criticat pentru decizia sa de a deveni cântăreț trot, lumea spunând că a făcut-o din cauză că nu a reușit ca idol. El a spus: „Este adevărat, într-un fel. Nu am reușit ca idol, așa că încerc să găsesc un gen diferit de muzică.

Park Hyun Ho apare în prezent la emisiunea „Trot National Sports Festival” de pe KBS.

sursă

Un gând despre „Park Hyun Ho mărturisește că s-a simțit hărțuit de membrii Topp Dogg și a încercat să sară de la fereastră

  1. Pingback: Agenția grupului JBJ95 cere ștergerea videoclipului în care Seoggong din Topp Dogg afirmă că s-a simțit marginalizat | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s