Sung Hoon, Lee Tae Gon, Park Joo Mi și alții stau la o cafea într-un poster al K-dramei despre cuplurile căsătorite

Sung Hoon, Lee Tae Gon, Park Joo Mi, And More Enjoy Tea Time In Poster For Upcoming Drama About Married Couples

Sunteți pregătiți/pregătite? O să avem parte de o K-drama în care chipeșul actor Sung Hoon va intepreta rolul de soț!

K-drama “Marriage Lyrics, Divorce Composition” (titlu literal ), anterior intitulată “Marriage Story”, a dezvăluit primul poster!

Drama va spune poveștile a trei fermecătoare protagoniste feminine de 30, 40 și, respectiv, 50 de ani care se confruntă cu situații nefericite imprevizibile și abordează tema problemelor cuplurilor căsătorite, care încearcă să găsească dragostea adevărată. 

Sung Hoon îl va interpreta pe avocatul Pan Sa Hyun, care s-a îndrăgostit de soția sa Boo Hye Ryung (interpretată de Lee Ga Ryung), un DJ radio, după ce a văzut-o cântând la tobe. Cuplul este căsătorit de trei ani și nu are copii. 

Lee Tae Gon va fi Shin Yoo Shin, soțul dulce al lui Sa Pi Young (interpretată de Park Joo Mi) și directorul departamentului de neuropsihiatrie al unui spital. Sa Pi Young este regizor și producător al unei emisiuni radio care face tot posibilul să aibă grijă de casa ei, de copii și de soț.

Jun Soo Kyung va prelua rolul lui Lee Si Eun, scenarista principală a unei emisiuni radio și soția lui Park Hae Ryoon (interpretat de Jeon No Min), decanul departamentului de teatru și film de la Universitatea Sun Jin. Cei doi sunt căsătoriți de 30 de ani, iar Lee Si Eun și-a dedicat toată viața soțului și copiilor. 

În noul afiș, cele trei cupluri se bucură de un ceai într-o atmosferă caldă, iluminată cu nuanțe strălucitoare aurii. Protagoniștii se privesc între ei cu ochi iubitori și zâmbete vesele. Cu toate acestea, soțiile și soții sunt împărțiți printr-o linie care arată ca și cum posterul a fost rupt în mod brutal în jumătate. Expresia „dezacorduri între cuplurile care caută dragostea adevărată” sugerează că aceste cupluri se pot confrunta cu probleme în mariajele lor. 

Privirea lui Pan Sa Hyun este fixată pe Boo Hye Ryung, iar ea zâmbește intens în direcția lui. Cei doi vor arăta căsătoria dulce, dar agitată, a unui cuplu de 30 de ani care este căsătorit de trei ani. Pe de altă parte, Shin Yoo Shin și Sa Pi Young se privesc neîncetat, dar par ușor atenți unul față de celălalt. Acești doi vor descrie romantismul unui cuplu de 40 de ani. Lee Si Eun și Park Ha Ryoon râd cu poftă și par cel mai relaxat dintre cupluri. Ca un cuplu de peste 50 de ani, își vor prezenta relația lor de 30 de ani, de la prima întâlnire până la căsătorie.

Echipa de producție spune că drama va sparge stereotipurile cu privire la viața dintr-o căsnicie.

“Marriage Lyrics, Divorce Composition”  va avea premiera în ianuarie 2021.

 

sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s