Membrii MONSTA X sunt încoronați din nou pentru albumul în limba engleză ” ALL ABOUT LUV”

MONSTA X

Albumul MONSTA X în limba engleză primește laude din partea revistei TIME și nu numai!  Zicala “nu contează ce, o să fim mai buni” li se aplică perfect idolilor sexy, care se reinventează de fiecare dată.

Ca la fiecare sfârșit de an, revistele cele mai relevante  fac clasamentele proprii, care nu se bazează exclusiv pe vânzări. Echipa prestigioasei reviste  TIME a ales albumul trupei MONSTA X „ALL ABOUT LUV ” printre “Melodiile și albumele care definesc anul monumental 2020” dar albumul a fost și pe lista de la PopCrush “25 Cele Mai Bune Albume 2020”.

Ultimul album în care apare și Wonho a fost lansat în 14 februarie 2020 și este primul album cu piese complet în engleză al unei trupe de idoli K-pop. Cei șapte membri MONSTA X au participat și la scrierea pieselor, iar albumul are melodii tematice care pot fi ascultate de oricine, datorită universalității lor. 

MONSTA X nu face niciodată rabat la calitatea produselor pe care le livrează și deși trupa mai are încă de depășit multe obstacole în țara sa natală, presa internațională are numai cuvinte de laudă pentru membrii săi. Revista TIME a scris:

“ALL ABOUT LOVE a ajuns pe prima pagină în momentul lansării pentru că a fost primul album în limba engleză al unui grup K-pop după mai mult de un deceniu, proiectul nu se remarcă doar pentru direcția sa lingvistică. „

Adăugând că

„Mai bine cunoscuți pentru melodiile lor sexy și agresive, ca niște imnuri, membrii MONSTA X se desfășoară aici cu o latură moale și senzuală în timp ce cântă tachinând unele dintre cele mai sugestive versuri ale K-pop-ului”.

De asemenea, revista i-a aplaudat pe rapperii Joohoney și I.M pentru că și-au prezentat iscusința vocală și versatilitatea pe acest album.

MONSTA X

PopCrush a inclus albumul MONSTA X în lista lor „25 Best Albums Of 2020”. Ei au scris:

„Când auziți numele „MONSTA X ”, s-ar putea să vă gândiți la aura masculină a grupului și la muzica care lovește cu bașii. Cu toate acestea, grupul K-pop merge cu un ritm mai calm și dezvăluie o latură mai blândă și mai senzuală cu primul lor album englezesc , ALL ABOUT LUV”

ALL ABOUT LUV  este primul album în engleză al trupeiMONSTA X. Lansarea sa din luna februarie a fost lăudată la momentul respectiv inclusiv de cei de la revista TIME, care a trecut-o pe lista sa “Best Song of the Week” . Albumul a fost extrem de apreciat și de cei de la Rolling Stone, Variety sau People, pentru a oferi doar câteva exemple.

Mai mult, albumul a debutat pe locul 5 on în clasamentul Billboard 200  din SUA, și a apărut în topurile Billboard 50 Best Albums 2020 precum și în Hot 100, Artist 100, Social 50, Top Current Album Sales și Top Album Sales.

În plus, trupa MONSTA X a devenit singurul artist K-Pop care a evoluat pentru evenimentul organizat de TIME, ‘TIME100 Talks’, atât în deschidere, cât și la închidere.

La final de an, MONSTA X a adunat câteva trofee și la festivitățile din Coreea de Sud, printre care și un premiu Daesang “Stage of the Year” (cea mai bună evoluție pe scenă) la premiile 2020 Asia Artist Awards.

 

Sursa

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s