Noi teasere de la TWICE, Baekhyun din EXO, Jang Hyunseung, PENTAGON și Baek Ah Yeon

Baekhyun din EXO a dezvăluit mai multe fotografii pentru „Amusement Park”! Idolul și-a anunțat fanii că se pot aștepta la o surpriză pentru data de 21 decembrie și nu dezamăgește. Pozele cu Baekhyun într-un parc de distracții împânzit de luminițe ne introduce în atmosfera specifică sărbătorilor de iarnă.

TWICE dezvăluie teasere cu Sana și Tzuyu pentru „Cry For Me”. Până acum au fost postate fotografii cu Dahyun, Jihyo, Momo și Mina și urmează Chaeyoung, Nayeon și Jeongyeon. Piesa va apărea în data de 18 decembrie.

Jang Hyunseung dezvăluie un teaser video pentru „I Just Can’t Stop Loving You”. Acesta se plimbă pe străzile din oraș noaptea, înconjurat de lumini colorate. Lansarea va avea loc în data de 17 decembrie.

Baek Ah Yeon se pregătește de o nouă lansare cu „I Need You”. Artista abordează conceptul dramatic cu o privire expresivă în teaserele de mai jos. „I Need You” este cel de-al cincilea mini album și vine la șase luni de la „Looking For Love”.

„I Need You” va apărea în 24 decembrie.

Membrii PENTAGON anunță un concert special cu noi postere! Băieții au cântat pentru prima oară un single digital pentru fanii lor, „Eternal Flame”, la concertul „WE L:VE” din 13 decembrie. Pe 18 decembrie, PENTAGON va lansa oficial piesa pe YouTube.

Un gând despre „Noi teasere de la TWICE, Baekhyun din EXO, Jang Hyunseung, PENTAGON și Baek Ah Yeon

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s