BoA este investigată pentru încălcarea reglementărilor privind importul de droguri + SM Ent. oferă un răspuns

BoA a fost investigată cu privire la aducerea anumitor pastile în țară, ilegale în Coreea.

Potrivit rapoartelor din data de 17 decembrie, cântăreața a fost interogată de procurori în data de 16 pentru încălcarea reglementărilor privind importul de droguri, din cauza procedurilor vamale care nu au fost respectate de către angajații din filiala din străinătate a companiei SM Entertainment.

Un angajat de peste mări a companiei ar fi trimis somnifere din Japonia în Coreea și, deoarece nu au urmat procedurile de autorizare adecvate, BoA și angajatul au fost interogați de procurori. Se spune că nici BoA, nici angajatul nu au cunoscut procedurile oficiale de import și nu știau că în Coreea nu sunt legale.

Ca răspuns, SM Entertainment a declarat: „Recent, BoA a luat un somnifer prescris după ce a primit opinia medicului că are nevoie de un somn adecvat din cauza scăderii hormonilor de creștere, dar efectele secundare au fost severe. Amintind că medicamentele prescrise pentru tulburările de somn nu au avut probleme în timpul activităților ei în Japoniei, un angajat al filialei noastre de peste mări a primit medicamentele prin proceduri normale după ce au fost verificate la un spital local, dar nu era conștient că aceste medicamente prescrise în străinătate ar putea fi o problemă în Coreea”.

SM a adăugat: „Planificăm să consolidăm educația pe mai multe domenii a angajaților noștri pentru a împiedica acest lucru să se repete în viitor. Îmi pare rău că v-am tulburat”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s