Concertul live online al trupei BLACKPINK este amânat + mesajele idolilor pentru fanii lor

Membrele grupului BLACKPINK și-au anunțat personal fanii despre amânarea concertului lor ‘The Show‘.

În data de 17 decembrie, fetele din BLACKPINK și-au anunțat personal fanii despre amânarea concertului lor live online din cauza măsurilor de siguranță pentru prevenirea răspândirii COVID-19 . Concertul ‘The Show’ nu va avea loc, așa cum era prevăzut, pe 27 decembrie, ci pe 31 ianuarie, la ora 7 (ora României).

În videoclip, Jennie a spus mai întâi: „Vă mulțumesc atât de mult BLINKs pentru sprijinul oferit pentru „The Show”.” Rosé a continuat apoi: „Din cauza răspândirii consecvente a pandemiei COVID-19, credem că mulți dintre voi treceți prin momente grele „. Jisoo a urmat apoi: „Abia așteptăm să ne întâlnim cu BLINKs cât mai curând posibil, dar pentru a respecta ghidurile de orientare coreene pentru prevenirea COVID-19 și pentru a asigura o evoluție sigură, din păcate, am luat decizia de a amâna „The Show” din 27 decembrie până în 31 ianuarie anul viitor. ” Lisa a adăugat: „Prin concertul nostru, am vrut să vă oferim un fel de confort în aceste momente dificile”.

Rosé a concluzionat că lucrul cel mai important este sănătatea și siguranța tuturor celor care participă la concertul transmisi live. De asemenea, Jisoo a consolat fanii BLINKs și a spus: „Nu fi triști și noi vom reveni cu o evoluție mai mare pe 31 ianuarie”.

Nu în ultimul rând, Jennie a mulțumit întregului personal medical care lucrează non-stop depunând toate eforturile chiar și în acest moment și persoanelor carea dezinfectează, participă la carantinare și previn boala. Lisa a încheiat mesajul video cu dorința ei ca toată lumea să rămână în siguranță și sănătoasă până se vor putea întâlni la „The Show” anul viitor.

Aveți mai jos mesajul complet al celor patru cântărețe:

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s