Jaehyun din Golden Child este testat pozitiv de COVID-19

În data de 17 decembrie, agenția Woollim Entertainment a publicat o declarație oficială de presă, confirmând că membrul Jaehyun a primit rezultate pozitive în urma testării pentru COVID-19.

Agenția a declarat:

„Bună ziua, aici este Woollim Entertainment.

În după-amiaza zilei de 17 decembrie, membrul Golden Child, Bong Jaehyun, a primit rezultate pozitive la testul pentru COVID19.

Jaehyun a fost testat în seara zilei de 16 decembrie și a primit rezultatul pozitiv al testului astăzi. Acesta nu s-a angajat în nicio altă activitate în afară de cele din programul său oficial de filmare. Am finalizat deja măsurile necesare prin testarea tuturor membrilor personalului afiliați.

Jaehyun este în prezent asimptomatic și va intra în carantină conform recomandărilor pandemiei COVID19.

Imediat după ce am primit știri despre rezultatele pozitive ale testului lui Jaehyun, am realizat și o dezinfecție a întregii clădiri Woollim Entertainment, precum și a căminului unde locuiesc membrii Golden Child. Toți membrii personalului și artiștii Woollim Entertainment, inclusiv membrii Golden Child, au fost supuși testării voluntare, indiferent dacă a existat sau nu contact direct cu Jaehyun.

Vă vom anunța orice actualizări suplimentare vor exista, odată ce vom primi rezultatele testelor celorlalți membri Golden Child.

Vă rugăm să înțelegeți, fiindcă trebuie să aducem astfel de vești nefericite și vom face tot posibilul să respectăm toate condițiile impuse împotriva COVID-19 pentru prevenire. Mulțumesc”.

Îi urăm acestuia însănătoșire grabnică!

Sursa

Un gând despre „Jaehyun din Golden Child este testat pozitiv de COVID-19

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s