Membrii Seventeen și NCT au fost supuși testării pentru COVID-19 ca măsură de precauție!

Update: SEVENTEEN And NCT Receive COVID-19 Testing As Precautionary Measure

Cele două trupe au fost supuse testărilor pentru COVID-19!

În data de 17 decembrie, Pledis Entertainment a lăsat o declarație:

”Salutare. Aici este Pledis Entertainment.

Salonul de coafură vizitat de Seventeen în data de 16 decembrie a fost vizitat și de cineva care a avut rezultate pozitive de COVID-19. Am fost informați astăzi despre acest caz confirmat care s-ar fi putut intersecta cu membrii Seventeen. 

Autoritățile sanitare nu au solicitat oficial ca trupa să primească teste, dar pentru siguranța artiștilor și a personalului, toți membrii au făcut testul astăzi ca măsură preventivă și se vor auto-carantina până la publicarea rezultatelor testelor.

Ne cerem scuze pentru faptul că am îngrijorat fanii și vom face tot posibilul pentru sănătatea și siguranța tuturor artiștilor noștri. Mulțumesc”.

SM Entertainment a dezvăluit și ea, în data de 17 decembrie: „A devenit cunoscut astăzi că personalul de la machiaj al trupei NCT s-a intersectat cu un caz confirmat la salonul de coafură. Preînregistrarea lor la „KBS Song Festival”, programată astăzi, a fost anulată inevitabil pentru ca toți membrii să primească testarea pentru virusul COVID-19 ca măsură preventivă. Starea activităților programate va fi discutată în funcție de rezultatele testelor”.

„KBS Song Festival 2020” va fi difuzat conform planificării, deoarece majoritatea celorlalte preînregistrări continuă conform programării inițiale sau sunt deja complete.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s