[CCC] BoA a fost interogată de procurori pentru că a introdus în țară pastile ilegale

Starul Hallyu BoA a fost chemată la procuratură pentru că a adus în Coreea medicamente interzise.

Pe 16 decembrie, procuratura din Seul a convocat-o pe cântăreața BoA (34) pentru contrabandă în secret cu mai multe medicamente psihotrope, inclusiv Zolpidem, pe care le-a adus din străinătate. BoA a fost surprinsă în timpul controlului vamal încercând să aducă medicamente din Japonia printr-un angajat din filiala japoneză a agenției SM. Medicamentele erau trecute pe numele angajatului.

Un oficial al agenției de anchetă a declarat: „A fost surprinsă încercând să introducă substanțe ilegale în țară după ce a primit rețeta în Japonia. A fost prinsă cu alte câteva medicamente de care  frecvent se face abuz, inclusiv Zolpidem”.

În acest sens, SM a declarat că „s-a întâmplat deoarece un angajat din filiala noastră japoneză a primit confirmarea că va cumpăra medicamentele în numele lui BoA printr-o procedură normală, dar nu a realizat că medicamentul va fi problematic în Coreea. A fost o greșeală din cauza ignoranței angajatului filialei japoneze care încerca să-l trimită altui angajat din comoditate.”

Procuratura va stabili dacă o va trimite în judecată pe BoA, după ce va investiga în profunzime dacă a luat efectiv medicamentul și l-a introdus în mod intenționat în Coreea.

[+3.041, -126] SM încearcă să spună că nu a încercat să strecoare ilegal medicamente în țară și că a fost o greșeală făcută din ignoranță, dar Park Bom nu a pretins și ea același lucru? Ea a spus că a primit o rețetă peste hotare și că nu știa că este ilegală în Coreea. Problema a devenit chiar destul de mare în industrie, dar acum SM vorbește la fel ca YG. Mă îndoiesc că într-adevăr nu știa.

[+2,591, -1,010] Zolpidemul este un medicament folosit pentru somn … Sincer, publicul nu poate realiza cât de dificil a fost pentru BoA, care a debutat la o vârstă fragedă și a arătat publicului doar apariții perfecte … de ce nu ar avea probleme cu somnul? Da, merită ură pentru contrabandă cu medicamente, dar sunt îngrijorată după ce a apărut această veste că va avea și mai multe griji acum și va trebui să ia și mai multe pastile pentru a adormi.

[+1,695, -574] Aceasta este puterea publicului. Fiica lui Jung Wook Hong nici măcar nu poate fi arestată după ce a făcut contrabandă de milioane cu droguri ㅋㅋㅋ ㅋㅋㅋ ㅋㅋㅋ ㅋㅋㅋ ㅋㅋㅋ atât de ridicol.

[+1,024, -51] Zolpidemul este un medicament prescris în mod obișnuit în Coreea pentru tulburările de somn. De ce trebuie să aduceți rețete din Japonia? Dacă vorbești cu medicul tău, îți poate obține o rețetă imediat?

[+305, -5] Dacă citești alte articole se pare că nu a fost doar Zolpidem … a făcut contrabandă și cu alte droguri.

[+247, -12] Este director la SM și nu știa? În zilele noastre, oricine poate căuta pe internet. Și de ce o trafichează sub numele altcuiva? Se pare că nu este doar Zolpidem pe lista medicamentelor pe care a încercat să le introducă prin contrabandă, care este și el problematic de unul singur? Băieți ~ ignoranța nu e o scuză că nu cunoașteți legea ㅋ ㅋㅋㅋ nu este ca și cum ar fi analfabetă.

[+172, -15] Și totuși a stat nevinovată lângă Yang Hyun Suk la Kpop Star predicând altor tineri aspiranți idoli și s-a prefăcut că este o persoană drăguță și corectă care a avut succes la o vârstă fragedă … doar că a făcut contrabandă cu droguri sub numele altcuiva. BoA-ya … trezește-te! În această țară, există mulți oameni care dorm mai rău decât tine de la închiderea magazinelor lor și au probleme cu casele lor.

[+23, -1] Asigurați-vă că efectuați o investigație aprofundată a medicamentelor până la capăt… va fi uimitor de observat rezultatul.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s