Nam Goong Min confirmă apariția într-o nouă dramă de la MBC!

Namgoong Min confirmado para protagonizar el próximo gran drama de MBC

Nam Goong  Min și-a ales următorul proiect.

Luna trecută, s-a dezvăluit că actorul era în discuții pentru drama „Black Sun”, care a atras atenția datorită bugetului său de 15 miliarde de woni  (aproximativ 13,7 milioane de dolari). Drama va avea 12 episoade și va spune povestea unui agent de top al Serviciului Național de Informații (NIS). După ce a dispărut într-un mod misterios, acesta se alătură unei organizații criminale pentru a găsi trădătorul. Nam Goong Min a primit rolul lui Han Ji Hyuk, agentul de top de la NIS.

Actorul și-a dezvoltat cariera în roluri solide precum ”Awaken”“Stove League“, “Doctor Prisoner“, “Distorted“, “Good Manager“, “Dear Fair Lady Kong Shim“, “Remember” și altele. Aceasta va fi prima dată când va juca rolul unui agent, precum și prima dramă marca MBC după apariția în „Hur Jun, the Original Story”.

„Black Sun” este scrisă de Park Suk Ho, care a participat la concursului de scenarii organizat de MBC în 2018. Dramele care au câștigat acest concurs au fost: „Kkondae Intern”, „She Knows Everything”, „Radiant Office” și „The Guardian”. „Black Sun” va fi regizată de Kim Sung Yong, care a lucrat la dramele “The Flower in Prison” și “My Healing Love“.

Drama va avea premiera în a doua jumătate a anului 2021.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s