Termenii „Jungkook” și „BTS sunt 7” au fost în tendințe pe Twitter după ce fanii au observat că revista „Time” a exclus o parte din interviu

Darum trenden auf Twitter “jungkook” und “BTS IS 7”

Recent, BTS a primit titlul de „Entertainment of the Year” de către revista Time. însă, ceva a lipsit din articolul oficial al revistei, lucru care i-a deranjat pe ARMY.

Fanii și-ar fi dorit ca interviul să includă și cuvintele lui Jungkook, care a vorbit despre BTS și ce înseamnă membrii pentru el: „Ne-am ridicat încet, așa că pare că am crescut împreună. Ne cunoaștem la un nivel profund.”

Din moment ce fanii folosesc acum platforma Twitter pentru a-și exprima nemulțumirea, ambii termeni au intrat în tendințe destul de repede.

În trecut, alte trei evenimente importante au uitat de anumiți membri BTS, lucru care i-a enervat la culme pe ARMY: Jin a fost exclus din poza de grup al premiilor muzicale MAMA, V nu a fost inclus pe lista de actori pentru filmul-documentar „Break The Silence Persona: The Movie” iar TFA a uitat de J-Hope.

Sursa

Un gând despre „Termenii „Jungkook” și „BTS sunt 7” au fost în tendințe pe Twitter după ce fanii au observat că revista „Time” a exclus o parte din interviu

  1. Pingback: Top articole pe K-pop România din 2020 | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s