Top 10 K-drame cu cele mai mari ratinguri de pe canalele cu abonament

În fiecare an sunt difuzate multe drame coreene, însă nu toate obțin rezultate impresionante de audiență. Acest articol va vorbi despre cele mai bune 10 drame din istoria difuzării prin abonament.

Emisiunile publice și emisiunile difuzate prin cablu sunt evaluate diferit între ele și, ca atare, nu pot fi în aceeași listă. Canalele prin cablu sunt cele care sunt difuzate cu abonament, cum ar fi JTBC, tvN, OCN, MBN, Channel A și altele. Pentru dramele difuzate pe aceste canale, ratingurile sunt calculate în raport cu publicul care au abonamente la canalele private.

De asemenea, pe canalele private se difuzeze mai multe drame, deci este mult mai greu să obțină ratinguri mai mari. Media este de obicei în jur de 5-8%.

(P.S. Netflix, Viki și alte servicii de abonament nu sunt incluse)

10. Signal (12.544% – tvN)

Anul apariției: 2016

În urmă cu cincisprezece ani, o tânără a fost răpită în drumul ei spre școală, iar Park Hae Yeong (Lee Je Hoon), care era elev în acel moment, a fost martor. Odată cu trecerea timpului, a început să nu aibă încredere în poliție. 15 mai târziu, devine ofițer de poliție și profiler. Într-o zi, găsește un walkie-talkie care îi permite să intre în contact cu detectivul Lee Jae Han (Jo Jin Woong) care se află în trecut.

9. Hospital Playlist (14.142%, tvN)

Anul apariției: 2020

Această dramă descrie povestea a cinci medici care sunt prieteni din anul 1999 și la aceeași facultate de medicină. Mai târziu, ei vor deveni colegi în același spital. Drama are 12 episoade.

8. 100 Days My Prince (14.412% – tvN)

Anul apariției: 2018

Lee Yool (D.O) este Prinţul Moștenitor al erei Joseon, dar acesta dispare brusc din cauza unui eveniment misterios. Totuşi, el se întoarce în palat o sută de zile mai târziu, dar ce s-a întâmplat cu prinţul în acest timp? Lee Yool e o persoană egocentrică și decide să fie o persoană rece datorită evenimentelor din trecutul său, dar într-o zi „dispare” în timp ce toată lumea din palat îl caută. Yoon Yi Seo a fost fiica unui nobil, dar a căzut în dizgrație din cauza forțelor politice rele. După această tragedie, ea trăieşte ca Hong Shim. Între timp, ea este obligată să se căsătorească cu Lee Yool, trăind acum ca Won Deuk.

7. Itaewon Class (16.548% – JTBC)

Anul apariției: 2020

Viața lui Park Sae Ro Yi (Park Seo Joon) i-a fost dată peste cap după ce a fost expulzat de la școală pentru că a lovit un agresor, iar tatăl său moare într-un accident. El urmează modelul tatălui său și deschide un pub numit „DanBam” în Itaewon și se străduiește să aibă succes și un viitor grozav.

6. Mr. Sunshine (18.129% – tvN)

Anul apariției: 2018

Povestea are loc la începutul anului 1900, înainte de ocupația japoneză a Coreei din anii 1910-1945. Drama va spune povestea unui tânăr coreean care adoptă o nouă identitate ca soldat în Armata Statelor Unite, după ce s-a îmbarcat într-o navă de război coreeană în timpul expediției în Coreea din anul 1871. Ani mai târziu, el se întoarce în Joseon, după ce a fost trimis acolo și se îndrăgostește de o femeie dintr-o familie de nobili.

5. Goblin (18.680% – tvN)

Anul apariției: 2016-2017

Kim Shin (Gong Yoo) este nemuritor, dar într-un fel s-a săturat să trăiască în timp ce toți ceilalți din jurul său mor. De 900 de ani, acesta și-a căutat mireasa, un muritor care poate scoate sabia din piept și îi poate pune capăt vieții. Într-o zi, o întâlnește pe Ji Eun Tak (Kim Go Eun), o elevă de liceu care poate vedea fantome. Ea pretinde că este mireasa Goblinului, dar sarcina se complică pe măsură ce cei doi se îndrăgostesc.

4. Reply 1988 (18.803% – tvN)

Anul apariției: 2015

Drama spune povestea a cinci prieteni care trăiesc în același cartier. Sung Deok Sun (Lee Hye Ri) dorește să fie băgată în seamă în familie, în timp ce se află și pe locul 999 la școală. Kim Jung Hwan (Ryu Joon Yeol) se gândește doar la fotbal, chiar și după ce familia sa se îmbogățește peste noapte. Sung Sun Woo (Go Kyung Pyo) este președintele consiliului studențesc, un fiu grijuliu și de încredere pentru familia sa. Ryu Dong Ryong (Lee Dong Hwi) este cu ochii după fete, iar notele sale mici îl împiedică să meargă la facultate. Choi Taek (Park Bo Gum) este un jucător priceput la Go care a renunțat la școală pentru a deveni profesionist în acest domeniu.

3. Crash Landing On You (21.683% – tvN)

Anul apariției: 2019-2020

Această K-Drama spune povestea unei moștenitoare sud-coreene și a unui ofițer al armatei de elită nord-coreene. Într-o zi, în timp ce se proba o parașută, Yoon Se Ri (Son Ye Jin) ajunge în Coreea de Nord din cauza unei furtuni intense. Acolo îl întâlnește pe Ri Jung Hyuk (Hyun Bin), care este de acord să o ajute să se întoarcă în Coreea de Sud. De-a lungul timpului, se îndrăgostesc deși țările lor sunt în conflict.

2. SKY Castle (23.779% – JTBC)

Anul apariției: 2018-2019

Han Seo Jin (Yeom Jung Ah), Noh Seung Hye (Yoon Se Ah), Jin Jin Hee (Oh Na Ra) și Lee Myung Joo (Kim Jung Nan) locuiesc cu familiile lor în SKY Castle, un cartier privat de lux. Toate femeile își doresc ca copiii lor să intre la universități de prestigiu. Într-o zi, Myung Joo se sinucide în mod neașteptat după ce fiul ei este acceptat în Universitatea Națională din Seul ca student la medicină. Vecinii sunt șocați de această veste, iar familia ei se mută din Castelul SKY. Cu toate acestea, locuitorii sunt și mai șocați atunci când se mută Lee Soo Im (Lee Tae Ran) și familia ei.

1. The World of the Married (28.371% – JTBC)

Anul apariției: 2020

Această dramă este un remake al serialului produs de BBC One, Doctor Foster. În versiunea coreeană, totul pare perfect în viața medicului de familie, Ji Sun Woo (Kim Hee Ae). Locuiește în Gosan împreună cu soțul ei, Lee Tae Oh (Park Hae Joon), și cu fiul lor, Joon Young (Jeon Jin Seo). Atunci când descoperă că soțul ei are o aventură și chiar și prietenii lor comuni îl ajută să o ascundă, viața fericită de familie se spulberă și ea începe să caute să se răzbune.

Sursa: koreaboo.com

Un gând despre „Top 10 K-drame cu cele mai mari ratinguri de pe canalele cu abonament

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s