Toți membrii MONSTA X și personalul lor vor fi testați de COVID-19

 

Image

Un angajat din echipa emisiunii „King of Mask Singer” a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și Starship a anunțat că 2 dintre membrii MONSTA X au participat la filmările pentru emisiunea respectivă.

În data de 19 decembrie, după ce membrii MONSTA X tocmai participaseră cu câteva ore înainte la spectacolul „KBS Song Festival„, agenția Starship Ent. a transmis un  comunicat prin care informează că Minhyuk și Kihyun au filmat pentru show-ul „King of Mask Singer” și că, pentru că unul dintre angajații emisiunii a fost testat pozitiv pentru COVID-19, toți membrii MONSTA X și personalul lor vor fi testați și vor intra în izolare.

Aveți mai jos traducerea comunicatului agenției Starship:

Bună ziua!

Suntem Starship Entertainment.

Pe 15 decembrie, membrii MONSTA X Minhyuk și Kihyun au participat la înregistrarea King of Masked Singer. Unul dintre membrii staf-ului care  a participat la înregistrarea King of Masked Singer. a fost confirmat cu Corona 19 în această seară.

Minhyuk și Kihyun care au participat la înregistrare nu au avut avut contact direct cu persoana confirmată însă din măsuri de prevenire membrii MONSTA X și staff-ul vor face testul de Corona 19. 

Membrii MONSTA X vor fi izolați până când rezultatele testelor vor ieși, conform recomandărilor autorităților din sănătate.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate fanilor. Vom continua să luăm cele mai bune măsuri pentru a asigura sănătatea și siguranța artiștilor, respectând îndrumările autorităților sanitare.

Vă mulțumim. 

Sursa: twitter

6 gânduri despre „Toți membrii MONSTA X și personalul lor vor fi testați de COVID-19

  1. Kim Autor post

   eu zic ca nu e nimic, dar deja a fost expus de doua ori….pe de alta parte si ei trebuie sa munceasca, desi e uneori periculos. asta a fost anul lui Minhyuk si cred ca stie la ce se expune si isi asuma… dar recunosc ca si mie mi-a stat inima in loc. am avut asa cateva momente de soc la inceput

   Apreciază

   Răspunde
 1. youabby

  Minhyuk si Kihyun n-au avut contact direct cu persoana respectiva, asa ca sper sa fie bine atat ei cat si celelalte persoane implicate 🤞🙏
  Dar spectacolul de la KBS a fost live sau preinregistrat?avand in vedere ca suntem in pandemie sa fie atat de multi artisti impreuna,e cam riscant 🤔

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
    1. Kim Autor post

     am vz doar evolutiile inregistrate (tocmai cand au fost filmarile lor am ratat momentele!!!) si nici nu am vz poze de pe covorul rosu, cred ca ei nu au participat decat la inregistrari. dar a fost si cu live pe covorul rosu, aia am vz clar

     Apreciază

     Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s