Membrele LOONA au fost testate pentru COVID-19 + rezultatele sunt negative

LOONA Members All Test Negative For COVID-19

Două dintre membrele trupei LOONA au fost la filmările show-ului  “The King of Mask Singer” unde unul dintre membrii staff-ului a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Și membrii MONSTA X au fost testați din același motiv.

În niște circumstanțe nefericite, știm acum ce echipe vor cânta la următorul show “The King of Mask Singer” . 

În 19 decembrie, a fost  dezvăluit că Yves și Chuu din LOONA au participat împreună la filmarea emisiunii “The King of Mask Singer”  la care au fost și membrii MONSTA X Minhyuk și Kikyun. Pentru că la filmările respective a participat un membru al staff-ului al cărui test de COVID-19 a ieșit ulterior pozitiv, agenția Blockberry Creative a anunțat că toate membrele LOONA și staff-ul lor au ales să se testeze ca  măsură de precauție. 

Iată anunțul prin care agenția trupei LOONA confirmă că toate cele 11 membre s-au testat de COVID, rezultatele fiind negative: 

Bună ziua, aici este Blockberry Creative.

După diagnosticul confirmat COVID-19 al unui membru al personalului “The King of Mask Singer”, care a participat la filmarea la care au mers  Yves și Chuu, toate cele 11 membre ale LOONA (HeeJin, HyunJin, YeoJin, ViVi, Kim Lip, JinSoul, Choerry , Yves, Chuu, Go Won și Olivia Hye), precum și personalul, au făcut testele pentru COVID-19 ca măsură de precauție. Conform rezultatelor testelor pentru COVID-19 , toți au avut rezultate negative

Dorim să le mulțumim fanilor pentru că și-au făcut griji pentru ele și ne cerem scuze pentru faptul că i-am îngrijorat.

Vom continua să acordăm prioritate sănătății și siguranței artiștilor noștri și vom răspunde rapid la crize urmând îndeaproape regulile guvernamentale cu privire la carantină. 

Vom face tot posibilul pentru a ne asigura că programul LOONA pentru 20 decembrie și mai departe nu va fi întrerupt, așa că vă cerem încurajare și dragoste.

Mulțumim.

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s