Povestea din spatele mișcării pe podea a lui Rosé în „BOOMBAYAH”

BLACKPINK a avut un debut de succes în 8 august 2016 cu melodiile „WHISTLE” și „BOOMBAYAH”. În a doua melodie, una dintre cele mai memorabile părți este partea de coregrafie a lui Rosé de pe podea.

Într-un interviu cu Star Road din 2018, fetele au vizionat împreună videoclipul de debut în timp ce comentau pe baza lui. Ele au avut multe lucruri de împărtășit despre partea lui Rosé, deoarece aparent nu a fost atât de ușor pe cât pare să o execute.

„Hainele nu alunecau ușor așa că îmi împingeam corpul cu greu.”

Costumul ei făcea să pară că era ținută cu forța: „Era într-adevăr ca o presiune pe picior, pentru că mă împingeam atât de tare.”

Jisoo a punctat de asemenea că Rosé era practic pe podea atunci când dansa. Vocalista principală a aprobat spunând că a trebuit să ia măsuri de precauție pentru a nu se răni: „Purtam piele și din cauza astas nu alunecam pe podea, așa că a trebuit să-mi pun ceva ca o pânză pe spate.”

Deși „și-a pus niște pânză pe spate”, tot nu a fost suficient să împiedice să se rănească:  „A fost dificil să filmez această scenă. Pielea de la gâtul meu a suferit.”

În cele din urmă, ea a aprobat că a meritat, deoarece mișcarea a fost punctul culminant al dansului. Mai mult, videoclipul „BOOMBAYAH” a ajuns să devină unul dintre cele mai vizionate videoclipuri din K-pop, având peste un miliard de vizionări.

 

 

Sursa

Un gând despre „Povestea din spatele mișcării pe podea a lui Rosé în „BOOMBAYAH”

  1. Pingback: Top articole pe K-pop România din 2020 | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s