Spotify va apărea în Coreea de Sud în anul 2021!

Spotify Announces Plans To Launch In Korea In First Half Of 2021

Serviciul global de muzică online Spotify și-a anunțat intenția de a se lansa în Coreea de Sud în prima jumătate a anului 2021.

Spotify a fost creat în Suedia în 2008, are peste 320 de milioane de utilizatori în 92 de piețe și este cunoscut drept cel mai mare serviciu de streaming de muzică din lume, cu peste 60 de milioane de melodii și 4 miliarde de playlist-uri. În ultima perioadă, artiștii K-pop  au devenit „jucători” semnificativi pe platformă, dar serviciul nu este disponibil oficial în Coreea de Sud.

Pe 18 decembrie, Alex Norström, directorul de afaceri pentru Spotify, a declarat: “Suntem încântați că Spotify va fi lansat în curând în Coreea, un epicentru de muzică, cultură și inovație. De mulți ani, am colaborat cu industria muzicală coreeană pentru a răspândi muzica artiștilor lor în întreaga lume, din Asia până în Statele Unite, America de Sud, Europa și Orientul Mijlociu. Pe măsură ce se apropie lansarea noastră coreeană, așteptăm cu nerăbdare să introducem artiști coreeni diferiți și noi nu numai pentru publicul intern, ci pentru întreaga lume.”

Cei de la Spotify au declarat: “Coreea este cunoscută ca una dintre primele șase piețe de muzică din lume, precum și una dintre piețele cu cea mai rapidă creștere. Drept urmare, Coreea este o regiune importantă pentru realizarea viziunii Spotify de a oferi artiștilor din întreaga lume șansa de a trăi din eforturile lor creative, precum și de a oferi fanilor muzică și inspirație. Prin lansarea sa coreeană, Spotify intenționează să contribuie la accelerarea întregului ecosistem coreean de streaming muzical, în beneficiul tuturor utilizatorilor, fanilor muzicii, artiștilor, creatorilor, agențiilor și distribuitorilor.”

 

Sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s