Fanii TWICE au adus în tendințe globale ”#TzuyuDeservesBetter” și își exprimă nemulțumirile agenției JYP Entertainment!

Tzuyu este una dintre dansatoarele principale, cea mai tânără membră, dar și vizualul trupei TWICE. De asemenea, este renumită pentru frumusețea sa angelică, care i-a adus enormă popularitate de-a lungul timpului. Cu toate acestea, fanii sunt de părere că aceasta nu este răsplătită îndeajuns de către companie!

Încă din timpul perioadei revenirii cu melodia ”More and More”, tot mai mulți fani se întreabă de ce Tzuyu ajunge să obțină din ce în ce mai puțin timp pe ecran, în ciuda faptului că este vizualul grupului.

Mai mult de atât, în melodiile ”I Can’t Stop Me” și ”Cry For Me” membra taiwaneză a primit printre cele mai puține versuri.

Fanii au avut de obiectat aspecte și agenției JYP Entertainment, amintindu-și de câteva incidente iscate din iresponsabilitate. Aceștia se adresează acum companiei prin e-mail-uri, mesaje și aducerea hashtag-ului ”#TzuyuDeservesBetter” în tendințe globale.

Sursa

Un gând despre „Fanii TWICE au adus în tendințe globale ”#TzuyuDeservesBetter” și își exprimă nemulțumirile agenției JYP Entertainment!

  1. KIM

    Într-adevăr, Tzuyu a evoluat foarte foarte mult de la debut, atât la dans, cât și la voce! E ciudat faptul că ea nu este tratată așa de bine având în vedere faptul că statistic ea e cel mai popular membru…În plus, ea e vizualul trupei…Mă mir cum de încă n-a jucat în niciun film sau reclamă…Sau să fie ceva brand ambassador cum sunt fetele din Blackpink…
    Sper ca asta să nu fie din cauză că JYP se teme de ce s-a întamplat cu MissA și Suzy și de asta nu dă activități solo nimănui…

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s