“Mr. Queen” stabilește un nou record de audiență, iar “The Uncanny Counter” se bucură de o creștere

“Mr. Queen” alcanza sus calificaciones de audiencia más altas hasta el momento + “The Uncanny Counter” defiende con éxito su récord de OCN

„Mr. Queen” se bucură de un nou succes!

Pe 19 decembrie, noua dramă istorică cu Shin Hye Sun și Kim Jung Hyun a continuat să atragă atenția publicului. Potrivit portalului Nielsen Korea, al treilea episod al dramei de pe tvN a obținut un rating la nivel național de 9,0% și un maxim de 11,3%, stabilind un nou record istoric pentru dramă.

Drama s-a clasat, de asemenea, pe primul loc în intervalul orar de difuzare pe toate canalele, inclusiv și pe rețelele publice (un lucru impresionant pentru o dramă ce se difuzează prin cablu).

Pe canalul OCN, „The Uncanny Counter” a înregistrat un rating mediu de 7,7%, menținându-și recordul ca și în celelalte episoade.

„Hush” de pe postul JTBC a adunat un rezultat de 2,3% pentru al patrulea episod, iar „The Goddess of Revenge” de pe TV Chosun a avut un rating de 2,8%.

“Homemade Love Story” de pe KBS 2TV rămâne cea mai urmărită dramă de sâmbătă seara, având un rating de 24,1% și 30,3% pentru cele două părți ale sale.

Felicitări!

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s