Baekhyun ne duce într-un parc de distracții în noua sa melodie solo

Amusement Park: EXO's Baekhyun Returns With New Single - Sputnik  International

Baekhyun din EXO a revenit solo pe scena muzicală prin melodia „Amusement Park”.

Cu câteva zile în urmă artistul și-a anunțat fanii că urmează să lanseze muzică nouă prin intermediul platformei Twitter și mesageriei de la LYSN, Bubble, creată special de către SM Entertainment pentru a facilita interacțiunea dintre fani și artiști.

 
 

Pe lângă faptul că a dezvăluit că a fost ocupat cu pregătirile pentru concert, Baekhyun le-a cerut fanilor să aștepte cu nerăbdare o nouă piesă viitoare, dându-le indiciul „ㄴ ㅇㄱㅇ”, care se leagă de titlul piesei presupuse.

De asemenea, artistul a menționat faptul că pregătirea sa constă în mare măsură în învățarea coregrafiilor noilor piese.

 
 

Chiar luna trecută Baekhyun a anunțat că va debuta solo în Japonia în anul 2021 cu un album de dragoste care va consta în șase melodii noi.

Recent, artistul a primit, pentru al doilea an consecutiv, premiul Best Male Artist Award la Mnet Asian Music Awards și a ocupat un loc și în clasamentul TOP 10 Artists al Melon Music Awards. De asemenea, la Golden Disc Awards, idolul a fost nominalizat pentru două premii Bonsang: albumul „Delight” a fost nominalizat pentru secția Albume, iar colaborarea sa cu BOL4, „Leo”, la secția Melodii Digitale. 

Membrul EXO a mai anunțat și faptul că în luna ianuarie va susține propriul concert online, „BAEKHYUN: LIGHT”, prin intermediul platformei Beyond LIVE.

Decorul ales pentru noul videoclip este un parc de distracții luminat de o lumină caldă care se potrivește perfect cu vocea blândă și relaxantă a lui Baekhyun. Noua melodie a artistului o puteți asculta aici:

 

Sursa

4 gânduri despre „Baekhyun ne duce într-un parc de distracții în noua sa melodie solo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s