Ji Chang Wook spune motivul pentru care a fost respins de mai multe ori în trecut!

Ji Chang Wook habla sobre su estilo de citas, de por qué lo rechazaron en el pasado, y su opinión sincera sobre su apariencia

Ji Chang Wook a vorbit sincer despre viața sa amoroasă și aspectul său.

Recent, actorul Ji Chang Wook a apărut ca invitat alături de Kim Min Seok și Ryu Kyung Soo, colegii săi din viitoarea dramă produsă de KakaoTV „Lovestruck in the City”, la emisiunea ”Ask Us Anything”.

La începutul episodului, Kim Young Chul l-a întrebat pe Ji Chang Wook dacă este adevărat că este nemulțumit de propria înfățișare. Întorcându-se către actor, el a spus: „Chang Wook, am auzit că nu ești mulțumit de aspectul tău”.

Actorul a explicat: „Nu că aș fi nemulțumit, dar aspectul meu nu este stilul pe care îl prefer. Am pleoapele duble foarte pronunțate, dar prefer un chip ca a lui [Kim] Min Seok. Asta gândesc eu.”

Apoi, Kang Ho Dong l-a întrebat cu ce membru al distribuției emisiunii ar dori să facă schimb dacă ar fi obligat să aleagă. Ji Chang Wook a răspuns că își dorește fața lui Lee Soo Geun, dar înălțimea lui Seo Jang Hoon.

Ulterior, Ji Chang Wook a vorbit despre relațiile sale romantice. Când i s-a cerut să povestească despre relațiile sale, acesta a spus: „Sunt foarte sincer. Nu pot să fac pe dificilul și sunt extrem de sincer.”

Atunci când Min Kyung Hoon a întrebat dacă este cel care mărturisește primul, Ji Chang Wook a răspuns: „Nu mă pricep să spun primul sentimentele, pentru că sunt timid. Mi-e frică să fiu respins dacă mărturisesc înainte.”

Actorul a vorbit și despre faptul că a fost părăsit de mai multe ori în trecut. Când un membru al distribuției l-a întrebat motivul pentru care ajungea la despărțire, a dezvăluit: „În momentul în care văd o prăpastie într-o relație, devin foarte lipicios. Încep să am multe dureri de cap.”

Seo Jang Hoon a întrebat dacă asta înseamnă că a devenit obsesiv, iar Chang Wook a răspuns: „Așa este, aș putea deveni un pic obsesiv. Asta face lucrurile dificile atât pentru mine, cât și pentru cealaltă persoană și de cele mai multe ori asta duce la o despărțire.”

Spre final, actorul Ji Chang Wook i-a impresionat pe membrii “Ask Us Anything” cu abilitățile sale de a trage cu armă, lovind toate țintele pregătite pentru el.

Sursa: soompi.es

 

3 gânduri despre „Ji Chang Wook spune motivul pentru care a fost respins de mai multe ori în trecut!

  1. hyunamyou

    Parca nu imi vine sa cred ca nu e multumit de fata lui, arata super bine si foarte tanar, mi se pare ca e unul dintre cei mai chipesi actori. Si cand l-am vazut tragand, aproape ca mi-a venit sa plang la dorinta de a-l vedea din nou intr-un serial de actiune. Cat despre relatiile lui… nimeni nu este perfect, poate o sa gaseasca si el pe cineva care sa-i dea incredere.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s