Poliția are dovezi că Ilhoon din BTOB a consumat marijuana de mai multe ori? Compania răspunde

Se pare că poliția ar avea dovezi împotriva lui Ilhoon din BTOB pentru că a consumat ilegal droguri, cel puțin asta susține portalul de știri Channel A.

Potrivit știrii, poliția a primit declarații de la câteva cunoștințe și a urmărit contul pentru a confirma că idolul a fumat marijuana de mai multe ori (cam de-acum cinci ani până anul trecut). De asemenea, drogurile au fost detectate în testele de păr, iar poliția a asigurat că are dovezi conform cărora Ilhoon a cumpărat marijuana cu monedă virtuală pentru a evita urmărirea.

Idolul își îndeplinește în prezent mandatul militar din 28 mai a acestui an, iar după patru săptămâni de pregătire a început misiunea ca lucrător în serviciul public. Conform Channel A, se ridică întrebări cu privire la înrolarea sa (trebuia să înceapă serviciul în martie), deoarece coincide cu ancheta poliției, Ilhoon intrând în armată chiar înainte ca poliția să predea cazul pentru urmărire penală.

În urma acestei știri, Cube Entertainment a lansat o scurtă declarație cu privire la afirmațiile făcute despre idol: „Nu avem nicio idee despre faptul că Ilhoon este implicat într-un scandal de droguri. Inițial, artistul ar fi trebuit să se alăture armatei în luna martie, dar mandatul său a fost amânat din cauza COVID- 19”.

Sursa: allkpop.com

2 gânduri despre „Poliția are dovezi că Ilhoon din BTOB a consumat marijuana de mai multe ori? Compania răspunde

  1. youabby

    Am ramas farà cuvinte…din cate stiu eu pana acum Btob nu au mai fost implicati in nici un scandal.daca ceea ce se spune despre Ilhoon se confirma,atunci cariera lui e terminata nu se va mai putea intoarce la trupa…

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s