Shin Min Ah și Kim Seon Ho negociază pentru remake-ul unei comedii romantice!

Update: Shin Min Ah And Kim Seon Ho In Talks To Lead Drama Remake Of Rom-Com Film

V-ar plăcea să îi vedeți pe Shin Min Ah și Kim Seon Ho jucând într-o K-drama romantică?

Filmul „Mr. Hong ” spune povestea lui Hong Doo Shik, un tip care își câștigă existența acceptând tot felul de joburi ciudate pe lângă oraș, și a lui Yoon Hye Jin, o stomatoloagă care deschide o clinică dentară într-un mic orășel.

În dimineața zilei de 21 decembrie a fost raportat faptul că Kim Seon Ho a fost distribuit drama remake a filmului „Mr. Hong ”. Agenția sa SALT Entertainment a comentat în răspuns: „Kim Seon Ho ia în considerare pozitiv oferta de a juca în noua dramă „Mr. Hong (titlu de lucru).”

Lui Kim Seon Ho i s-a oferit rolul lui Hong Doo Shik, eroul din cartier, care iubește să se implice în orice situație pentru a ajuta oamenii. El acceptă să fie plătit la minim indiferent de sarcină și vorbește informal tuturor, că sunt copii sau vârstnici. El este un om misterios despre care circulă diverse zvonuri despre motivul pentru care a dispărut timp de câțiva ani.

Ulterior, a fost anunțat că Shin Min Ah va juca rolul principal feminin. Agenția actriței, AM Entertainment, a comentat: „Shin Min Ah analizează pozitiv noua dramă „Mr. Hong ’(titlu de lucru).”

Lui Shin Min Ah i s-a oferit rolul dentistei Yoon Hye Jin, o femeie încrezătoare, frumoasă și inteligentă, care iubește cumpărăturile și pare materialistă, dar are o inimă caldă și donează în mod regulat pentru a-i sprijini pe cei care au nevoie.

Drama va fi adaptată de Shin Ha Eun, care a scris și “The Crowned Clown”, și ar putea fi difuzată în a doua parte a anului 2021 pe postul tvN .

Kim Seon Ho se mai afla în negocieri și pentru a apărea în drama “Link” (titlu de lucru). El se mai pregătește și pentru piesa lui “Ice,” care are premiera în ianuarie 2021.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s