Fanii internaționali adoră noul serial coreean de pe Netflix, „Sweet Home”, afirmând că este mai bun chiar și decât „Stranger Things”!

Sweet Home”, un nou serial marca Netflix bazat pe un webtoon popular primește multe laude de la fanii din întreaga lume!

„Sweet Home” a avut premiera în data de 18 decembrie și s-a clasat pe locul al optulea în clasamentul celor mai vizionate seriale de pe Netflix, la doar două zile de la lansare. Fanii au început să laude serialul, afirmând chiar că depășește „Stranger Things” considerat a fi o capodoperă a genului thriller.

Mulți critici au lăudat și ei prestația actorilor, dând de înțeles că serialul merită atenția pe care o primește. Conform lor, „Sweet Home” a depășit așteptările cu efectele speciale de calitate, care înfățișează foarte credibil monștrii din webtoon.

„Sweet Home” a investit 30 de miliarde de woni (peste 27.100.000 de dolari) pentru acest sezon, fiecare episod având un buget de trei miliarde de woni (peste 2.700.000 de dolari). Această sumă depășește bugetul pentru „Kingdom”, o dramă populară care a cheltuit în jur de două miliarde de woni (1.810.589 de dolari) pe episod.

Fanii au așteptat cu sufletul la gură premiera, întrucât directorul Lee Eung Bok s-a ocupat de mai multe producții de succes de-a lungul timpului, cum ar fi „Goblin” sau „Descendants of the Sun”.

sursă

5 gânduri despre „Fanii internaționali adoră noul serial coreean de pe Netflix, „Sweet Home”, afirmând că este mai bun chiar și decât „Stranger Things”!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s