„I Don’t Care” de la 2NE1 apare în trenduri după ce un polițist din Filipine a ucis o mamă și pe fiul ei

I Don’t Care” de la 2NE1 apare din nou în trenduri, după ce un ofițer de poliție din Filipine a ucis o mamă și pe fiul ei.

Frank Gregorio, în vârstă de douăzeci și cinci de ani, se distra cu un tun de aer care făcea un zgomot puternic. Vecinul său, ofițerul Jonel Nuezca, s-a săturat de gălăgie și s-a dus să îi ceară socoteală. Conflictul a început din momentul în care Jonel Nuezca a încercat să îl aresteze pe Frank Gregorio, iar mama sa în vârstă de cincizeci și doi de ani, Sonya Gregorio, a vrut să îl oprească pe polițist înfășurându-și brațele în jurul fiului ei.

Doamna Gregorio a spus că domnul Nuezca nu are un mandat pentru arestare, însă polițistul a insistat folosind forța. Când fiica minoră lui Jonel Nuezsca a strigat: „Tatăl meu este polițist”, Sonya a răspuns cântând piesa „I Don’t Care” de la 2NE1. Nuezca a împușcat-o în cap, după care a făcut la fel cu Frank.

Martorii afirmă că Nuezca l-a bătut pe Frank înainte ca cineva să înceapă să filmeze incidentul. S-a raportat că, după ce i-a împușcat pe cei doi, Nuezca a plecat cu fiica lui. Conform șefului de la Poliția Națională din Filipine, Debold Sinas, Nuezca s-a confruntat anterior cu 5 acuzații administrative, inclusiv 2 pentru crimă, dar toate au fost respinse din cauza lipsei de probe.

Încă de atunci, piesa „I Don’t Care” a început să fie din ce în ce mai căutată, iar internauții cer dreptate pentru cele două victime.

sursă

Un gând despre „„I Don’t Care” de la 2NE1 apare în trenduri după ce un polițist din Filipine a ucis o mamă și pe fiul ei

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s