Moonbyul din MAMAMOO adoptă un cățel abandonat care a trăit într-o cușcă timp de doi ani

Fanii au fost încântați să afle că Moonbyul din MAMAMOO a adoptat un cățel care a stat închis într-o cușcă timp de doi ani!

În data de 20 decembrie, un adăpost pentru animale abandonate a anunțat pe rețelele de socializare că un câine care a rămas în grija lor pentru o perioadă lungă de timp și-a găsit în sfârșit o casă iubitoare!

Conform adăpostului, câinele a fost abuzat timp de ani la rând până să fie salvat și a avut nevoie de atenție specială din cauza stării de sănătate precare. Angajații au fost îngrijorați, întrucât nu a apărut nicio familie potrivită care să poată avea grijă de el pe o perioadă lungă de timp. Cu toate acestea, Moonbyul din MAMAMOO s-a decis să îl adopte!

În scrisoarea postată pe Instagram, adăpostul a scris: „S-ar putea să fie prima familie adevărată pe care o are acest câine. Cu adevărat, viața lui s-a schimbat. Când am vorbit pentru prima oară cu persoana care a vrut să îl adopte pe Harang, nu am știut că este vorba de Moonbyul din MAMAMOO. Ne-am gândit că are o personalitate atât de frumoasă.

În încheiere, adăpostul i-a transmis lui Moonbyul: „Sperăm să ai grijă de Harang și îți mulțumim că l-ai primit în familia ta.

Fanii știu deja cât de mult iubește Moonbyul animalele, având grijă de trei câini corgi. În luna septembrie, a apărut alături de ei la o emisiune de pe MBC și i-a introdus publicului drept Daebak, Haengwoon și Kunkang.

După ce au auzit veștile, fanii au lăudat-o pe artistă: „O iubesc pe Moonbyul”, „Nu pot să cred că a  mai adoptat un câine”, „Viața acelui cățel chiar că s-a schimbat”, „Sper că Moonbyul și cățelul sunt fericiți acum”, „Mi-a plăcut de ea și înainte, dar acum o iubesc, este minunată.

sursă

5 gânduri despre „Moonbyul din MAMAMOO adoptă un cățel abandonat care a trăit într-o cușcă timp de doi ani

 1. Roxana

  Moonbyul este atât de buna și sunt sigura ca va avea mare grija de cățeluș! 💚Ma bucura faptul ca l a adoptat, deoarece și eu as vrea sa adopt unul! 😊

  Apreciază

  Răspunde
 2. Andra

  Uite, asta apreciez eu cel mai mult! Moonbyul a făcut un gest demn de urmat. De ce sa dăm banii pe un suflet când sunt atâtea adăposturi cu animale care așteaptă un stapaniubitor. Sunt mândră de ea! ❤

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s