Rowoon din SF9 și Won Jin Ah se pregătesc de o idilă la locul de muncă în K-drama “She Would Never Know”

Watch: SF9’s Rowoon Asks Won Jin Ah’s Opinion On Office Romance In “She Would Never Know” Teaser

Serialul “She Would Never Know” prezintă tema iubirilor de la birou și a relațiilor dintre un junior și senioara lui.

O adaptare a unui popular roman web, “She Would Never Know” va spune povestea complicată de dragoste  a doi colegi de serviciu care se întâlnesc într-o echipă de marketing a unui brand de produse cosmetice. Won Jin Ah va juca rolul perfecționistei Yoon Song Ah, în timp ce Rowoon va juca rolul colegului ei mai tânăr, Chae Hyun Seung. Deși inițial Yoon Song Ah nu îl vede pe Chae Hyun Seung decât ca pe un coleg mai tânăr, Chae Hyun Seung are ochi doar pentru ea. 

Teaserul nou lansat se concentrează pe relația lor la locul de muncă. Videoclipul se deschide cu vocea lui Yoon Song Ah în timp ce spune: „Cred că specialiștii în marketing trebuie să ia întotdeauna în considerare consumatorul atunci când își fac produsele”. În timp ce testează diverse produse de machiaj, Chae Hyun Seung îi ține cu blândețe o oglindă și îi aruncă o privire prudentă din biroul lor. Când Chae Hyun Seung o întreabă pe Yoon Song Ah dacă îi place atât de mult munca, ea răspunde cu certitudine: „Da, îmi place atât de mult”.

În secvența următoare, Chae Hyun Seung se străduiește să petreacă timp cu Yoon Song Ah în afara locului de muncă, deoarece ea îl refuză când îl întreabă dacă are timp pentru cină. După mai multe încercări, el o întreabă: „Ai timp în seara asta?” și în cele din urmă aceasta dă semne de deschidere și răspunde: „Poate, de ce?”

Apoi, vocea lui Chae Hyun Seung întreabă: „Ce părere aveți despre întâlnirile la locul de muncă?” Deși Yoon Song Ah răspunde: „Aș fi reticentă să fac asta”, putem vedea fața ei dezamăgită când îl zărește pe Chae Hyun Seung vorbind cu o altă femeie din birou, ceea ce sugerează că s-ar putea  totuși să îl placă pe juniorul ei.

Când Yoon Song Ah se apropie de Chae Hyun Seung care e uimit, se aude vocea ei spunând: „Ei bine, dacă găsești pe cineva care îți place, ce mai poți face? Fie că este vorba la locul de muncă sau în altă parte, ai putea rezista? ” Perechea stă stângace una lângă alta, în timp ce încearcă să nu facă contactul vizual, iar teaserul se încheie cu Yoon Song Ah privind cu dor la cineva, în timp ce o ploaie de  confetti îi cade pe păr.

“She Would Never Know” are premiera în 18 ianuarie.

Sursa

 

Un gând despre „Rowoon din SF9 și Won Jin Ah se pregătesc de o idilă la locul de muncă în K-drama “She Would Never Know”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s