Tribunalul dezvăluie modul cum va fi împărțită moștenirea Harei

El tribunal dictamina que el 60 por ciento de la herencia de Goo Hara será para el lado del padre y el 40 por ciento será para la madre

Tribunalul a decis că moștenirea Goo Harei va fi împărțită 6:4, în loc de 5:5.

Pe data de 21 decembrie, a fost dezvăluit că Tribunal din orașul Gwangju a decis recent o acceptare parțială a cererii pentru împărțirea moștenirii Goo Harei.

Amintim că luna în martie, Goo Ho In, fratele artistei, a depus o cererea după ce mama ei a revendicat 50% din moștenire, în ciuda faptului că a plecat din viața ei și a renunțat la custodie.

Conform legislației actuale, dacă cineva moare fără soț sau copii, părinții pot primi moștenirea chiar dacă nu au luat parte la creșterea copilului, cu excepția cazurilor extrem de rare, cum ar fi uciderea sau falsificarea unui testament. Asta a însemnat că părinții care și-au abandonat copiii pot revendica moștenirea după moartea lor.

Potrivit deciziei, instanța a stabilit că moștenirea Goo Harei va fi împărțită astfel: tatăl va primi 60%, iar mama ei 40%, în loc ca fiecare parte să primească 50%. S-a dezvăluit că a fost luată această decizie pentru că tatăl ei a crescut-o singur timp de 12 ani și că mama ei nu a fost alături de ea, neavând niciun impediment să o vadă.

Noh Jong Eon, avocatul care îl reprezintă pe fratele lui Goo Hara, a declarat pe 21 decembrie că hotărârea instanței este un prim pas în actualul sistem legislativ, în care „Legea Goo Hara” nu a fost încă adoptată.

Sursa: soompi.es

3 gânduri despre „Tribunalul dezvăluie modul cum va fi împărțită moștenirea Harei

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s