Youngji, fostă membră KARA, spune că îi este dor de Hara și că îi vizitează în fiecare zi pagina de Instagram

Într-un interviu recent pentru BNT News, Heo Youngji a vorbit despre cei doi ani în care a promovat alături de membrele KARA.

Deși KARA a debutat în 2007, Youngji s-a alăturat în 2014, după ce membrele Nicole și Jiyoung au părăsit grupul. DSP Entertainment a organizat emisiunea „KARA Project”, unde Youngji s-a clasat pe primul loc și li s-a alăturat membrelor rămase: Hara, Seungyeon și Gyuri. DIn păcate, trupa s-a despărțit în anul 2016, iar membrele au luat-o pe drumuri separate.

În interviu, Youngji a dezvăluit: „A trebuit să memorez mai bine de 30 de cântece într-o perioadă scurtă de timp, pentru că a trebuit să merg în turneu de cum m-am alăturat trupei. Nu a fost ușor, însă mi-a făcut plăcere pentru că dintotdeauna am visat să stau pe scenă alături de surorile din KARA, încă de când eram stagiară.

Artista a continuat, spunând: „Am fost stagiară aproximativ cinci ani și eram disperată pe atunci. Eram obosită să fiu stagiară, eram obosită de relațiile pe care le aveam cu oamenii și am crezut că proiectul KARA ar fi ultima mea provocare.

Cea mai dificilă parte a fost tocmai după ce grupul s-a destrămat: „A fost foarte greu pentru mine, pentru că nu știam să fac nimic singură.

Youngji, care avea doar douăzeci de ani la debut, a dezvăluit că îi este dor de membre tot timpul: „Să fiu sinceră, îmi lipsesc în fiecare moment. Încă intru pe conturile lor de Instagram în fiecare zi. Să vizitez pagina Harei a devenit deja un obicei. Cred că un mod de a comemora-o este să continui să mă uit la fotografiile ei, la cum obișnuia să fie.

Luna trecută s-a împlinit un an de la decesul artistei. Goo Hara a fost găsită moartă în locuința sa, în data de 24 noiembrie 2019. Aceasta avea doar 28 de ani. Instagram i-a transformat contul într-unul comemorativ, astfel încât persoanele care au iubit-o să se întoarcă pentru a-și aminti de ea.

sursă

4 gânduri despre „Youngji, fostă membră KARA, spune că îi este dor de Hara și că îi vizitează în fiecare zi pagina de Instagram

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s