Goo Hye Sun își loveste telefonul cu ciocanul, spunând că e cea mai bună cale de a rupe legăturile cu oamenii

Goo Hye Sun se alătură unei noi emisiuni, „FACE ID”, pentru a-și dezvălui viața de zi cu zi și de a face mai multe dezvăluiri fanilor.

Pe 21 decembrie, Kakao TV a postat pe canalul de YouTube un teaser video cu următoarele episoade din show-ul „ID-ul FACE”, în care apare actrița. Episodele vor începe să fie difuzate din data de 28 decembrie.

În clip, Goo Hye Sun a adus un ciocan pentru a-și distruge telefonul în timp ce lucra în studioul său. În timp ce a luat ciocanul, a început să fredoneze și a zis – „Lăsați-mă să-l lovesc o dată”.

Ecranului iPhone-ului s-a spart imediat, iar după ce l-a văzut, a părut să fie mulțumită de rezultate. Înainte de a-i mai aplica telefonului câteva lovituri, actrița a întrebat dacă ar mai trebui să-l lovească din nou.

Goo Hye Sun a adăugat – „Care este cel mai bun sfat pentru a rupe legăturile cu oamenii? Doar scapați de telefonul vostru.”

Mai jos aveți clipul!

Sursa: allkpop

10 gânduri despre „Goo Hye Sun își loveste telefonul cu ciocanul, spunând că e cea mai bună cale de a rupe legăturile cu oamenii

  1. Irina

    Pentru mine ar fi o cale de a nu mai sta pe Facebook și Instagram sau de a nu mai citi manga 😆 dar în niciun caz nu mi-aș sparge telefonul intenționat doar pentru asta

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s