Hanbin vorbește despre ultima lui acțiune de caritate + răspunsul agenției cu privire la revenirea sa

B.I Participates In Voluntary Work With Fans + Agency Comments On His Potential Return To The Industry

Hanbin a fost fotografiat recent distribuind brichete de cărbune persoanelor nevoiașe împreună cu fanii săi. Aparițiile sale în public înseamnă oare că artistul își pregătește revenirea? Răspunsul agenției sale pare să indice asta.

Pe 23 decembrie, s-a dezvăluit că B.I (Hanbin) și fanii săi au participat recent la oferirea de brichete de cărbune persoanelor care au nevoie. Activitatea a fost organizată de fanii săi, iar B.I inițial nu își anunțase participare la ea. Când a auzit că existau probleme cu găsirea voluntarilor din cauza pandemiei, acesta a decis să-și surprindă fanii participând la activitate. 

Compania sa IOK Company., de asemenea, a participat la livrarea de brichete de cărbune și a donat în plus 10 000 de măști de față. Hanbin a fost numit director executiv al Companiei IOK în  luna octombrie.

Fostul membru iKON a donat, de asemenea, 200 de milioane de woni (aproximativ 180 770 USD) sub formă de măști în februarie, iar el și compania sa au donat 300 milioane de woni (aproximativ 271 000 USD) către ONG-ul World Vision pentru a ajuta grupurile sociale vulnerabile în octombrie. Pe 18 decembrie, a donat alte 20 000 de măști și 10 000 de piese de lenjerie cu o valoare totală de 200 de milioane de woni tot către World Vision. 

Artistul a împărtășit: „Sunt jenat să vorbesc despre munca mea de voluntar, dar există mulți oameni în jurul nostru care încă au nevoie de o mână de ajutor caldă de la alții. Este adevărat că acestea sunt perioade mai dificile și mai reci datorate COVID-19, dar sper că în momente ca acestea ne împărtășim căldura unii altora.”

În urma numeroaselor rapoarte despre munca sa de voluntar, o sursă de la IOK Company a vorbit despre posibilitatea revenirii lui în industria muzicală. Sursa a declarat: „Luăm în considerare atitudinile critice ale publicului, precum și pandemia COVID-19, pe măsură ce decidem momentul. Acest lucru poate fi interpretat în sensul că se pregătește pentru întoarcerea sa, dar niciun detaliu specific nu a fost decis, cum ar fi dacă va fi artist solo, parte a unui grup sau producător.”

Ei au adăugat: „B.I a participat la mai multe activități voluntare decât cele cunoscute de către companie. Comunicatele de presă sunt trimise cu scopul de a-i evidenția faptele bune, mai degrabă decât de a ne concentra asupra întoarcerii sale ”.

Sursa

8 gânduri despre „Hanbin vorbește despre ultima lui acțiune de caritate + răspunsul agenției cu privire la revenirea sa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s