Ilhoon din BTOB și-a vopsit părul blond ca să nu fie descoperit că a consumat droguri?

Ilhoon din BTOB, care este cercetat de procurori din cauza consumului de marijuana, a insistat în trecut să-și vopsească părul.

Anul trecut, artistul a apărut în emisiunea ‘TMI NEWS‘ de pe Mnet, unde a împărtășit că și-a vopsit părul blond pentru nunta surorii sale.

Când a spus acest lucru, ceilalți invitați ai show-ului i-au zis – „De ce nu ți-ai vopsit părul brunet, pentru a fi mai formal? E mai bine să ai păr brunet la nunta surorii tale.” La aceste afirmații, membrul BTOB, a motivat deciza sa de a-și vopsi părul, spunând, „Un idol k-pop trebuie să fie mereu pregătit și gata.”

Decoloratul, vopsitul și îndepărtarea părului sunt cunoscute drept unele dintre principalele metode pentru evitarea detectarării consumului de droguri prin testele de păr. Se știe că vopsirea și decolorarea în mod repetat diluează concentrația rămasă în păr a componentelor drogurilor. Cu toate acestea, odată cu noile progrese în metodele de detectare a consumului de narcotice, este aproape imposibil să se evite descoperirea substantelor interzise.

Având în vedere aceste lucruri, mulți internauți spun că Ilhoon a insistat în a-și vopsi părul atunci, din cauza consumului de marijuana. Pe 21 decembrie, echipa de investigații a Secției de Poliție Metropolitane Seul a împărtășit că Ilhoon și complicii săi sunt în cercetați de către procurori sub acuzația de încălcare a legii privind consumul de droguri.

Ilhoon a consumat marijuana în mod repetat și a cumpărat drogurile cu monedă virtuală pentru a evita să fie descoperit.

Mai jos aveți clipul!

 

7 gânduri despre „Ilhoon din BTOB și-a vopsit părul blond ca să nu fie descoperit că a consumat droguri?

  1. Speedy👑🎶😈

    🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️Nu a omorat pe nimeni, iar marijuana nici macar nu este atat de nociva. Nu sunt de acord cu consumul, nu consider ok, dar pana la urma e viata lui.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s