Jungwon din ENHYPEN mărturisește cum se simte să fie lider la 16 ani

În data de 21 decembrie, revista Weverse a publicat un interviu cu Jungwon din ENHYPEN pentru a sărbători debutul grupului!

Jungwon a vorbit despre cum se simte acum că a debutat în sfârșit. Din cauza programului foarte încărcat, acesta nu reușește să conștientizeze cu adevărat, însă știe că debutul a avut loc și că trebuie să muncească mai departe.

Liderul ENHYPEN a vorbit despre greutățile pe care le-au întâmpinat membrii, întrucât au fost aleși printr-un program de supraviețuire: „Nu am avut mult timp până la debut. Prioritatea noastră a fost să fim perfecți pentru prestații, așa că am încercat să devenim o echipă. Stagiarii obișnuiesc să petreacă mult timp împreună înainte de a debuta, însă este mai puțin de un an de când am devenit o echipă.

Jungwon a dezvăluit și cum a ajuns să fie liderul: „Există momente când avem probleme în echipă. Doi membri se pot certa și răni unul pe altul, fără ca restul dintre noi să știe. Asta poate distruge atmosfera când suntem împreună. Trebuie să observ aceste lucruri și să le rezolv, însă încă nu este ușor să mă duc la ei și să vorbesc despre aceste probleme. Este din cauza personalității mele și încă lucrez la asta.

Jungwon nu a crezut că el va ajunge lider, ci mai degrabă Heeseung. Însă Heeseung a venit la el și i-a spus că ar prefera să rămână un simplu membru, întrucât celorlalți le-ar fi greu să vorbească dacă liderul ar fi cel mai în vârstă din grup.

Am stabilit niște reguli”, a spus Jungwon. „Dacă totul merge bine la muncă, atunci bine, însă nu poți garanta asta de fiecare dată. Și dacă sentimentele noastre sunt rănite, atunci asta ne-ar putea afecta prestațiile. Am stabilit deci să punem munca mai presus de orice altceva și să ne ocupăm de restul problemelor când ajungem acasă.

Fiind lider la o vârstă atât de fragedă, Jungwon are nevoie să se sfătuiască cu cineva, iar acel cineva este chiar Heeseung: „Heeseung a fost sub multă presiune în timpul emisiunii I-LAND. A trecut prin toate aceste lucruri prin care cred că o să trec și eu. Mi-a spus că nu vrea ca eu să simt prea multă presiune, însă m-a sfătuit ca, atunci când cred că știu ceva, să dau impresia celorlalți membri că știu chiar mai mult. Asta îi va ajuta să aibă mai multă încredere în mine. Este un mic truc pe care m-a învățat.

sursă

7 gânduri despre „Jungwon din ENHYPEN mărturisește cum se simte să fie lider la 16 ani

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s