MINHYUK din MONSTA X a povestit cum el și I.M au ieșit în grabă dintr-un magazin Chanel din Paris

기사 대표 이미지:[SBS Star] MONSTA X MINHYUK Shares Him & I.M Once Had to Rush Out of a Luxury Boutique in Paris

MINHYUK din MONSTA X și-a amintit cum el și I.M au ieșit grăbiți dintr-un magazin de lux din centrul Parisului în urmă cu ceva timp.

MINHYUK este gazda emisiunii live ‘Vogue Show’ de pe postul NAVER NOW. Săptămâna trecută, el l-a avut ca invitat special în studio pe nimeni altul decât rapper-ul maknae de la MONSTA X, colegul său de trupă I.M. Cei doi au depănat și unele amintiri.

MINHYUK a spus: „O dată, marca franceză de lux CHANEL a invitat grupul nostru la Paris. Am cântat pentru designeri, modele și personal.”

El a continuat: „Când ne-am întors la hotelul nostru, am fost uimiți să vedem toate camerele noastre pline de cadouri uimitoare de la CHANEL. Fiecare dintre ele a fost atât de drăguț. Nu am putut decât să ne îndrăgostim de CHANEL. Deci, I.M și cu mine am decis să mergem la cumpărături la CHANEL a doua zi.”

Vedeta K-pop a continuat: „Când am intrat în butic, oamenii de vânzări ne așteptau. S-a dovedit că le-a fost trimisă în prealabil notificarea despre faptul că I.M și cu mine mergeam acolo”.

El a continuat: „Dar, din păcate, a trebuit să părăsim magazinul nu după mult timp. Ceea ce s-a întâmplat a fost că au început să scoată haine foarte scumpe pe care nu ni le puteam permite”.

El a adăugat: „Hainele erau ca prețul unei case! Am fost cu adevărat surprins să aflu cât costă CHANEL. A fost incredibil”.

 

Sursa

8 gânduri despre „MINHYUK din MONSTA X a povestit cum el și I.M au ieșit în grabă dintr-un magazin Chanel din Paris

 1. youabby

  In urma experientei avute macar au ramas cu cadourile pe care le-au primit de la Chanel!🙈
  In emisiunea de radio Minhyuk si IM au pictat impreuna,au cantat,iar Minhyuk i-a oferit un buchet de trandafiri lui IM (trandafiri mov-sincer n-am vazut niciodata aceasta culoare!)
  Sunt asa draguti impreuna,nu poti sa nu-i placi!

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. Kim Autor post

   stiiu! sunt atat de cute! nu ma asteptam ca MInhyuk sa fie atat de romantic, de obicei I.M e cel care le lasa celorlalti cadouri. presupun ca acum ca stau ei 2 si Kihyun singuri s-au apropiat si mai tare

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s