Videoclipuri noi de la Hwasa din MAMAMOO, Taeyeon din Girls’ Generation, Baekhyun din EXO și alții!

Artiștii noștri preferați ne încântă cu multe lansări!

Hwasa din MAMAMOO a dezvăluit o nouă versiune pentru piesa „Maria” pe Instagram. Videoclipul o prezintă pe artistă mai seducătoare decât niciodată într-o rochie neagră. Melodia este mai lentă, sentimentală, asemănătoare unei balade.

Taeyeon din Girls’ Generation a dezvăluit și ea o versiune live a piesei „What Do I Call You”. Este piesa reprezentativă a celui de-al patrulea mini album omonim, lansat în luna decembrie.. Versurile exprimă sentimentul ciudat de înstrăinare față de o persoană care obișnuia să fie apropiată.

Baekhyun din EXO dezvăluie un teaser video pentru o melodie în japoneză, intitulată „Get You Alone”. Va fi piesa reprezentativă a primului său mini album japonez, „Baekhyun”, care va apărea pe data de 20 ianuarie 2021.

VERIVERY încântă fanii cu o melodie tematică pentru această perioadă a anului! „Love at First Sigh” este o piesă scrisă și compusă de membrii Dongheon, Yeonho, Gyehyeon și Yongseung împreună cu Coke Paris. Urmăriți videoclipul pentru a vedea cât de adorabili sunt băieții:

Membrii Super Junior sunt reprezentați atât de simpatic în videoclipul animat al piesei „Tell Me Baby”! Aceștia primesc o scrisoare neașteptată de la Moș Crăciun și pregătesc cadouri în locul lui. Este cea de-a treia piesă lansată de pe albumul „The Renaissance”, după „Raining Spell” și „Burn the Floor”.

Lovelyz și Golden Child colaborează pentru „Underneath the Sky in Suncheon”. În teaserul video de mai jos apar membrii Baby Soul, Ryu Soo Jung, Tag și Joochan, care se adună pentru a oferi o interpretare de vis. Cântecul a fost scris special pentru artiștii de la Woollim Entertainment și va fi lansat în Ajunul Crăciunului.

8 gânduri despre „Videoclipuri noi de la Hwasa din MAMAMOO, Taeyeon din Girls’ Generation, Baekhyun din EXO și alții!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s