Asicoația Coreeană de Conținut Muzical consideră că amânarea înrolării în armată este discriminatorie

 

Pe 24 decembrie, Asociația Coreeană de Conținut Muzical a lansat o declarație oficială ca răspuns pentru noua lege cu privire la amânarea înrolării în armată depusă de Ministerul de Apărare.

Asociația a declarat: „Legea publicată de Ministerul Apărării Naționale pe data de 22 decembrie ia în considerare, în prezent, criteriile pentru cei eligibili la această lege ‘pe cei care au obținut premii precum Meritul Cultural, cei care sunt recomandați de Ministerul Culturii, Sport și Turism’. În realitate, singurele persoane din industria divertismentului care vor fi eligibili pentru această lege sunt BTS. Apreciem recunoașterea guvernului pentru rolul k-pop-ului în promovarea și lansarea imaginii naționale. Dar, dacă realistic este imposibil ca oricine să fie eligibil pentru acest criteriu limitat, care este însemnătatea legii? Dacă această lege trece, cu standardele curente, atunci nici un artist k-pop nu va beneficia de avantajul acestei legi, chiar dacă ar exista o generație a doua a BTS, în viitor. Dacă această lege este menită să promoveze viitorul industriei k-pop și nu este doar o lege făcută să îi ajute pe BTS să își amâne înrolarea, atunci criteriile curente trebuie revizuite astfel încât legea să aibă beneficii.”

Pentru a explica situația, dacă noua lege care le dă voie artiștilor ce au Premiul Merituos în Domeniul Culturii și Artelor să își amâne înrolarea în serviciul militar obligatoriu, criteriul este limitat doar pentru cei care au primit Ordinul Prezidențial al Meritului Cultural, acest lucru însemnând că pentru anul 2020, singurii care pot face acest lucru sunt: Lee Soo Man, PSY, Cho Yong Pil, Tae Jin Ah, Nam Jin, BTS, Yang Hee Eun, etc. Media de vârstă a celor care au primit Ordinul Prezidențial al Meritului Cultural (în ultimii 10 ani) este de 67.7 ani.

De cele mai multe ori individualii care au promovat în industrie pentru cel puțin 15 ani sunt recomandați pentru Ordinul Prezidențial al Meritului Cultural, dar este puțin probabil ca oricare alt idol k-pop care a promovat în industrie pentru 15 ani să aibă mai puțin de 28 ani atunci când legea prevede înrolarea. De asemenea, este probabil ca generațiile viitoare care vin după BS să aibă nevoie să aibă realizări și mai mari decât BTS pentru a fi luați în considerare pentru Ordinul Prezidențial al Meritului Cultural la o vârstă atât de fragedă.

Sursa: allkpop

 

 

5 gânduri despre „Asicoația Coreeană de Conținut Muzical consideră că amânarea înrolării în armată este discriminatorie

  1. Speedy👑🎶😈 Autor post

   Pai tocmai asta e treaba….ca in afara de BTS din lista respectica toti ceilalti au indeplinit serviciul militar, iar in afara de BTS in momentul de fata nu exista si sunt sanse mari sa nu existe prea curand vreun idol care sa se incadreze la regulile prevazute in acea lege, de aia e discriminare.

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s