Cățelușul lui Rosé’s din BLACKPINK, Hank, a primit un cadou ultra luxos de la Saint Laurent + prețul e incredibil!

Hank sărbătorește Crăciunul pe picior mare!

Pe 23 decembrie, noi fotografii ale lui Hank alături de cadoul său de Crăciun de la Saint Laurent au fost încărcate pe Instagram. Legenda spune: „Mulțumesc Anthony și Saint Laurent. Crăciun fericit și vouă. Hank!”

Cățelușul superstarului a primit cadourile de la Saint Laurent, marca pentru care Rosé este ambasador. Hank a primit o geantă de transport pentru animale de companie din piele netedă și două boluri de marmură pentru mâncare. Ceea ce a atras atenția fanilor este însă prețul produselor. Potrivit site-ului oficial al mărcii, geanta costă 3 250 USD, în timp ce bolurile (în dimensiuni mari) costă 690 USD bucata.

Câteva comentarii scriu: „Hank este într-adevăr cel mai norocos cățeluș din lume”, „Vasul lui este mult mai scump decât al meu”, „Hank este atât de minunat, uită-te cum stă liniștit, de parcă ar citi scrisoarea” și multe altele.

După cum am scris anterior, Hank a fost un cățeluș abandonat înainte de a fi adoptat de Rosé   la începutul lunii decembrie. Rosé a deschis un cont Instagram pentru Hank și, în mai puțin de o lună, contul său are deja peste 775 de mii de urmăritori.

Cu siguranță Hank duce o viață frumoasă la noua sa familie. Adopția animalelor abandonate este o faptă bună, dar totodată reprezintă și o responsabilitate extrem de mare, dar Hank a nimerit pe mâini foarte bune.

Nu uitați să faceți și voi o faptă bună de Crăciun!

 

Sursa: kstarlive

8 gânduri despre „Cățelușul lui Rosé’s din BLACKPINK, Hank, a primit un cadou ultra luxos de la Saint Laurent + prețul e incredibil!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s