Eric din THE BOYZ își cere scuze pentru că nu a purtat mască în timpul liber + agenția răspunde că va lua măsuri

The Boyz’s Eric Apologizes For Not Wearing Mask While Out With Friends; Agency Warns It May Take Legal Action Against False Rumors

Eric din THE BOYZ a admis că nu a purtat mască la o ieșire recentă cu prietenii.

În data de 24 decembrie, a apărut în mediul online un videoclip cu Eric dintr-o sală de bowling, unde se observă clar că nu avea mască. La scurt timp, idolul a postat pe fan cafe-ul oficial al grupului, unde a recunoscut că videoclipul este din luna noiembrie, când a ieșit cu doi prieteni din liceu, și și-a cerut scuze pentru încălcarea regulilor.

Creker Entertainment a oferit o declarație în acest sens, cerându-și iertare pentru comportamentul lui Eric. Agenția a avertizat totuși că va lua acțiuni legale împotriva celor care editează respectivul videoclip cu scopul de a păta imaginea idolului și de a răspândi zvonuri nefondate.

Mai jos aveți scrisoarea lui Eric:

Bună, sunt Eric.

În primul rând, aș vrea să îmi cer scuze tuturor pentru că v-am dat motive de îngrijorare. Îmi pare foarte rău și pentru că trebuie să postez acest tip de scrisoare aici, în locul în care am primit atât de multă dragoste de la The B, din cauza acestei situații rușinoase. Din cauza greșelii mele, postez acest mesaj aici pentru a-mi cere iertare.

Luna trecută am mers la un restaurant și am jucat bowling cu doi prieteni din liceu, care se vor înrola curând în armată. Cu toate acestea, dându-mi masca joc într-un spațiu public, am ajuns să încalc restricțiile impuse.

De la începutul acestui an, din cauza pandemiei de COVID-19, nu am putut să ne adunăm împreună cu The B, chiar dacă ei au făcut eforturi ca noi să avem momente de fericire. The B sigur au fost mai supărați decât THE BOYZ. În acest moment, când nu numai The B, ci fanii din întreaga lume suferă, ar fi trebuit să port o mască indiferent de situație. Din cauza comportamentului meu naiv, sunt profund rușinat și îmi cer scuze fanilor, membrilor, angajaților agenției, familiei și tuturor oamenilor care muncesc din greu pentru a opri virusul.

Îmi este atât de rușine de mine, pentru că le-am spus fanilor The B să poarte măști și să aibă grijă de sănătatea lor, pentru că am spus că sper să ne întâlnim la anul, dorindu-mi ca situația să se îmbunătățească rapid.

Îmi cer sincere scuze din nou pentru că v-am dezamăgit și v-am dat motiv de îngrijorare cu această situație. The B sunt oameni foarte prețioși pentru mine și cărora le sunt cu adevărat recunoscător. Mă gândesc constant la când de dragi îmi sunteți pentru că ne susțineți mereu, pentru că ne iubiți și ne înțelegeți, așa că voi reflecta la acțiunile mele și nu voi repeta această greșeală.

Am învățat să îmi manifest iubirea după ce i-am întâlnit pe The B, așa că aceste cuvinte, acțiunile mele și scrisorile pe care vi le arăt sunt sincere și din inimă. În viitor, vă voi răsplăti cu și mai multă sinceritate și vă voi arăta o versiune mai bună a mea, vouă, celor care mi-ați oferit încredere și sprijin neîncetat. Vă promit să mă maturizez și mai mult după acest incident.

Îmi cer din nou sincere scuze fanilor The B, care au fost dezamăgiți din cauza comportamentului meu. Voi reflecta profund și voi aveam mai multă grijă, voi munci din greu ca să vă arăt lucrurile bune de care sunt în stare. Îmi pare rău.

De asemenea, mai jos aveți declarația agenției:

Bună, aici este Crecker Entertainment.

În primul rând, am vrea să ne cerem scuze că v-am îngrijorat în această situație în care mulți oameni se confruntă cu greutăți din cauza pandemiei. În momente în care purtarea măștii ar trebui să fie obligatorie din cauza COVID-19, Eric a eșuat să respecte regulile.

În prezent, acesta se gândește profund la acțiunile sale greșite, așa că ne cerem scuze pentru că nu am reușit să avem grijă de artiștii noștri, chiar și în timpul lor liber.

Am fost înștiințați că videoclipul de la sala de bowling a fost filmat la mijlocul lunii noiembrie, când Eric a ieșit cu doi prieteni din liceu. Unul dintre ei a filmat și a postat pe rețelele de socializare, însă am descoperit că videoclipul a fost salvat și editat de mai mulți oameni, care mai apoi l-au răspândit în mediul online.

Lăsând la o parte aceste detalii, vina este clar a lui Eric și a agenției noastre și vă asigurăm că vom depune mai mult efort în a avea grijă de artiștii noștri în viitor, așa încât astfel de incidente să nu mai aibă loc. În plus, în aceste vremuri dificile, vom face tot posibilul să urmăm regulile de distanțare socială cu strictețe.

Cu toate acestea, sperăm să vă opriți din a împrăștia fotografii sau videoclipuri care ar putea fi interpretate în mod greșit și vă cerem să vă abțineți de la speculații. Adunăm dovezi, purtăm discuții despre zvonurile false și malițioase și vă informăm că vom îmbunătăți sistemul de protecție al artiștilor noștri, din cauza zvonurilor și a comentariilor rău intenționate.

Vă cerem să vă amintiți că vom lua măsuri legale ca răspuns la postarea sau distribuirea zvonurilor false neconfirmate. Din nou, ne cerem scuze pentru grijile cauzate. Vă mulțumim.

sursă

5 gânduri despre „Eric din THE BOYZ își cere scuze pentru că nu a purtat mască în timpul liber + agenția răspunde că va lua măsuri

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s