Fanii dezbat viitorul trupei GOT7 după ce s-a dezvăluit că Jinyoung s-a întâlnit cu reprezentanții agenției BH Entertainment

GOT7's Jinyoung Reveals Dating Rule Of Their Group + iGOT7s Hilarious Reaction To The Singer's Revelation : K-WAVE : koreaportal

În data de 23 decembrie, au apărut rapoarte care afirmă că Jinyoung din GOT7 ar negocia un contract cu agenția de actorie BH Entertainment.

Mulți fani se întreabă cum să interpreteze această informație, întrucât data expirării contractelor pentru membrii GOT7 se apropie. Declarațiile cum că Jinyoung și BH Entertainment plănuiesc să semneze un contract împreună îi fac pe fani să se îngrijoreze cu privire la viitorul grupului de la JYP Entertainment.

Câteva comentarii includ: „Ca fan adevărat, vreau să spun că nu îl pot învinovăți pe Jinyoung dacă ar pleca de la agenție, tot ce pot să îmi doresc este să găsească una mai bună”, „Sper doar să aleagă o agenție bună, ca să poată fi un actor mai bun”, „Nu pot să cred că și contractele membrilor GOT7 se încheie”, „Ce se va întâmpla cu GOT7?”, „Încă te vom susține, chiar dacă pleci la altă agenție”, „Am crezut că doar Jacskson va pleca de la companie, dar se pare că și Jinyoung se uită la altele”, „Poate că va semna un contract exclusiv pentru actorie și va continua să promoveze cu GOT7”, „Să fiu sincer/ă, se potrivește mai mult ca actor, așa că îl susțin pentru a deveni un actor mai bun.

sursă

7 gânduri despre „Fanii dezbat viitorul trupei GOT7 după ce s-a dezvăluit că Jinyoung s-a întâlnit cu reprezentanții agenției BH Entertainment

 1. Elena

  Îl apreciez pe Jinyong și sper că face alegerea bună pentru viitorul lui. Dacă el vrea să fie actor, noi ar trebui să fim alături de el, atât în momentele grele, cât și în cele bune.

  Apreciază

  Răspunde
 2. Lakura

  Stati calmi ca nu paraseste GOT7… ei au accentuat ideea de ‘7 or never’ de mai multe ori. Daca a putut sa filmeze si pentru ‘He is Psycometric’ ca main character, si in acelasi timp sa si promoveze cu trupa, cred ca poate si acum, plus ca si in prezent filmeaza pentru o noua drama(are destul timp liber, ca JYP nu ii promoveaza deloc si nu ii trimite la nici un show 🤡)

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s