Internauții dezbat dacă ceilalți membri din BTOB știau sau nu că Ilhoon fumează marijuana

În urma știrilor controversate despre investigarea lui Ilhoon, acuzat ulterior de consum de droguri, au apărut diverse discuții în mediul online.

Internauții coreeni au format o comunitate online în care dezbat dacă colegii de trupă ai lui Ilhoon știau sau nu că acesta consumă marijuana. Se pare că unii internauți susțin că membrii BTOB știau de acest lucru, putând mirosi probabil marijuana de pe colegul lor. Așadar, un internaut a decis să creeze o postare pentru a explica de ce membrii BTOB nu ar fi știut de consumul ilegal de marijuana al lui Ilhoon și de ce acesta nu ar fi putut mirosi a marijuana.

Internautul a spus: „În prezent locuiesc în SUA, unde marijuana este legală. Scriu această postare pentru că există o mulțime de oameni care nu știu despre asta. Este adevărat că marijuana miroase dezgustător, dar miroase doar atunci când o fumezi. Mirosul nu se imprimă pe corpul tău. Este total diferită de țigări, acestea lăsându-și mirosul în urmă. De asemenea, marijuana este scumpă și greu de găsit, mai ales în Coreea, așa că probabil Ilhoon nu ar fi putut să o fumeze des. Cum ar fi putut Ilhoon să degaje miros de marijuana dacă acest drog nu lasă miros? Pentru început … Vreau doar să clarific lucrurile. Îmi place BTOB în mod personal, dar oamenii ce continuă să pretindă că ceilalți membri ar fi știut că acesta fumează marijuana din cauza mirosului susțin ceva ce nu este credibil.  De asemenea, Ilhoon nu a fost cel care a cheltuit bitcoin-urile (bitcoin reprezintă o rețea inovatoare de efectuare a plăților și o nouă monedă). A plătit pe altcineva în numerar și iar acea persoană a folosit bitcoinul. De asemenea, Ilhoon ar fi putut merge undeva să fumeze marijuana, astfel încât membrii să nu știe. Nu încercați să distrugeți imaginea curată a grupului din cauza acestui incident. „

Internautul a clarificat în continuare că nu încurajează consumul de marijuana, ci că a dorit doar să clarifice anumite lucruri pe care internauții coreeni păreau să nu le cunoască.

Alți internauți s-au alăturat conversației și au lăsat comentarii cu privire la opiniile lor despre această problemă. Ei au comentat: „Ilhoon a scris odată o scrisoare din care reieșea ideea că și ceilalți membri ar ști”, „Ei bine, chestia este că marijuana este mai puțin dăunătoare decât țigările, este doar ilegală în Coreea ”, „Să fiu sincer, este puțin probabil ca ceilalți membri să nu știe despre acest lucru. Important este să nu fumeze și ei”, „Locuiesc în America și colegul meu de cameră fumează tot timpul marijuana, mirosul de marijuana intră în toate lucrurile, persoana care a scris postarea nu știe nimic”, „Poți masca mirosul dacă folosești o grămadă de apă de colonie după ce fumezi” și multe altele.

sursa

3 gânduri despre „Internauții dezbat dacă ceilalți membri din BTOB știau sau nu că Ilhoon fumează marijuana

  1. Vali5

    Chestia este ca nu vrem sa credem lucrul asta(că si restul gupului stia sau consumau si ei la randul lor) oricare ar fi adevarul…..Nu i-as vedea pe Eunkwang sau Sungjae facand asta…..e o situatie complicata

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s