V din BTS dezvăluie fanilor melodia ”Snow Flower”

V de BTS lanza nueva canción autoproducida “Snow Flower” con Peakboy por Navidad

V din BTS a surprins și el fanii cu un cadou de Crăciun foarte special!

Pe 25 decembrie, la miezul nopții, ora coreeană, membrul din BTS a lansat o nouă melodie intitulată „Snow Flower”, produsă de V și prietenul său, Peakboy, care apare și el în piesă. Pe lângă lansarea melodiei pe YouTube și SoundCloud, idolul a explicat ce l-a motivat să scrie melodia într-o postare pe blogul trupei. V a scris:

Din moment ce lansarea mixtape-ul meu a fost amânată, mi-a părut rău pentru ARMY, așa că am creat rapid această melodie. Cred că mulți oameni simt că timpul s-a oprit anul acesta și, de asemenea, cred că există multe persoane care se simt anxioase și deprimate pe măsură ce se apropie sfârșitul anului. Sper că cel puțin azi, vor cădea în inimile voastre flori albe și să simțiți cu toții puțină căldură și fericire.”

Exprimându-și recunoștința față de fanii săi, el a continuat: „Anul acesta, sunt foarte recunoscător multor îngeri albi și vreau să-i salut, he he. Vă mulțumesc.”

Referindu-se la faimoasa echipă „Wooga” (V, Peakboy, Park Seo Joon, Choi Woo Shik și Park Hyung Sik), idolul a adăugat: „De asemenea, prietenul meu din Wooga, Peakboy, a apărut în cântec. Sărbători fericite!”.

Ascultați nouă piesă mai jos:

Sursa: soompi.es

11 gânduri despre „V din BTS dezvăluie fanilor melodia ”Snow Flower”

  1. Yuki

    Are o voce așa de caldă și profundă de parcă te-ai scufunda într-un ocean.Nu știu cum v-ați simțit voi când ați ascultat o dar eu așa am simțit sau poate sunt eu mai ciudată🤔V la putere.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s