5 actori coreeni care au refuzat să joace în drama ”The Penthouse”!

Recent, „Penthouse” a fost aleasă ca cea mai fierbinte dramă din 2020, având o poveste extrem de interesantă, iar abilitățile actoricești ale actorilor au atras mult atenția publicului.

„Penthouse” spune povestea unor oameni înstăriți din înalta societate, care ar face orice pentru copiii lor. Drama se bucură de un mare succes, stabilind noi ratinguri de audiență cu fiecare episod, datorită răsucirilor intrigante și a interpretării entuziaste și excepționale ale actorilor.

Serialul de pe SBS a trebuit să fie filmat pe o perioadă lungă de timp. Prin urmare, au existat mici dificultăți în etapa de alegere a rolurilor. În continuare, vom vorbi despre cinci actori care au refuzat să joace în drama-hit „Penthouse”.

1. Shin Sung Rok

Actorului i s-a oferit rolul lui Joo Dan Tae (interpretat de Uhm Ki Joon), un om de afaceri care ar face orice pentru a-și atinge scopul. Se spune că Shin Sung Rok ar fi încercat să se alăture distribuției, dar nu a reușit din cauza programului încărcat. În prezent, acesta joacă în drama ”Kairos” de pe MBC.

2. Oh Man Suk

Oh Man Suk aproape s-a alăturat distribuției, deoarece i s-a oferit rolul lui Ha Yoon Chul (interpretat de Yoon Jong Hoon), soțul lui Chun Seo Jin. Cu toate acestea, acesta a decis în ultimul moment să nu se alăture echipei din ”Penthouse”.

3. Ha Suk Jin

Ha Suk Jin a primit rolul lui Logan Lee (interpretat de Park Eun Suk), așa că personajul lui Logan a fost schimbat foarte mult după ce actorul a decis să nu ia rolul.

4. Kang Tae Oh

Actorul Kang Tae Oh a fost, de asemenea, la un pas de a fi în echipa din ”Penthouse”. Rolul care i s-a oferit nu a fost dezvăluit, dar în schimb, a ales să joace în drama „Run On”.

5. Jung Da Bin

Actrița Jung Da Bin a primit și ea un rol în această dramă hit. Cu toate acestea, a decis să fie distribuită în drama de JTBC„Live On”, care este difuzată în același interval de timp cu „Penthouse”.

Sursa: allkpop.com

6 gânduri despre „5 actori coreeni care au refuzat să joace în drama ”The Penthouse”!

  1. zicoji13

    Când ceva prinde succes și se înalță, o să apară actori care au refuzat, sau nu au putut, dar nu e ca și cum trebuie să le pară rău. Distribuția finală a făcut totul, așa a fost să fie.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s