Laun, ex-ONF, revine pe Instagram

Fanii au primit o supriză plăcută de la fostul membru ONF, Laun (Kim Min Suk), care a revenit pe Instagram la un an după plecarea sa din k-pop.

În august 2019, fanii au fost confuzi să vadă anunțul brusc postat de WM Entertainment, în care dezvăluie plecarea lui Laun din trupă, din cauza unor motive personale. Nu au fost dezvăluie alte detalii cu privirea plecării membrului din trupă și la scurt timp, toată trupa aproape că a „dispărut” din lumina reflectoarelor.

În data de 25 decembrie, Kim Min Suk și-a întâmpinat fanii pe Instagram chiar în ziua de Crăciun, prin deschiderea unui cont nou. Acesta a scris: „Bună, sunt Min Suk. Cum o duceți? În ultimul an, am simțit că am nevoie de o pauză, așa că mi-am luat timpul necesar; iar acum pot să vă salut din nou. Mi-a fost dor de voi extrem de mult. Plănuiesc să vă arăt viața mea de zi cu zi pe Instagram. Sper că vom putea trece împreună peste dificultățile provocate de COVID-19. Mulțumesc. Cu sinceritate, Min Suk”.

sursă

6 gânduri despre „Laun, ex-ONF, revine pe Instagram

  1. zicoji13

    Țin minte când am citit acel articol, și am fost atât de tristă. Acum sunt atât de fericită c-a revenit. Mă bucur că e bine, și îmi doresc să fie mereu fericit.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s