Mina, ex-AOA, numește fanii lui Jimin criminali

Fosta membra AOA, Mina, și-a revărsat din nou nemulțumirea față de comentariile jignitoare pe care le-a primit.

În data de 24 decembrie, Mina s-a folosit de Instagram pentru a le transmite un mesaje persoanelor care îi vor răul: „Nu vreau să menționez asta de două ori, dar dragi comentatori rău voitori, vă voi urma sfatul dacă am făcut ceva greșit. Dar vă rog, țineți-vă gurile închise dacă sunteți fanii ei și veniți la mine spunând „ai distrus totul, ai distrus atâtea vieți ale oamenilor” și alte lucruri.”

Apoi și-a continuat criticile: „Sunteți cu toții criminali dacă vă gândiți la toți oamenii care au suferit și chiar s-au gândit la moarte din cauza voastră. Chiar și fără voi, am destule probleme mentale și nu pot trăi o viață normală din cauza unei singure persoane. Nu pot nici să dorm pentru că ea apare în visele mele. Mă simt atât de rău încât îmi vine să mor.”

Ea a vorbit despre fosta sa colegă de trupă, Jimin, spunând: „Nu știu ce tip de persoană aveți în minte când vă gândiți la ea, dar ceea ce mi-a făcut este dincolo de imaginație. Nu știu motivul pentru care mă urăște, ea nu a recunoscut niciodată ceea ce a făcut și nici nu a dat scuze sincere. Ea s-a uitat la mine ca la o gâză până la capăt. I-am jurat tatălui meu din rai și chiar tatălui ei din rai și am spus doar adevărul.”

Apoi a continuat să își exprime resentimentele față de Jimin: „Ce pot să fac când ea nu își amintește și nici măcar nu recunoaște? Trebuie să-mi duc viața cu medicamente și sunt mereu distrusă. Am vrut să îi fac rău la fel de mult cum a făcut ea cu mine, nu, chiar mai mult.”

Mina și-a amintit momentul în care Jimin a venit să o vadă după ce s-a aflat despre relația dintre ele: „Ce este cu adevărat nedrept este faptul nici măcar nu a lăsat nicio dovadă a ceea ce mi-a făcut, asemenea unei persoane calculate. Mereu am avut un gând prostesc că ne putem împăca. Dar în acea zi, tot staff-ul aveau telefoanele pregătite ca să înregistreze și să facă fotografii. Încă te simți rău pentru acea persoană care a abuzat de puterile sale spunând că nu a blestemat și nu a apucat să spună tot ce și-a dorit?”

Apoi a continuat să explice: „Sper să experimentați cu toții ceea ce am experimentat eu cu această persoană timp de zece ani. Vă rog să nu mai menționați acest lucru pentru că îmi vine să mor în fiecare zi. Persoana care este distrusă sunt eu.”

Acum câteva luni, Mina a dezvăluit faptul că a fost abuzată de către colega sa Jimin pe o perioadă de 10 ani. A spus că a suferit de o depresie puternică și chiar a încercat să își ia viață prin postarea fotografiilor de auto-vătămare pe Instagram. Acest lucru a provocat agitație în industria de divertisment, deoarece internauții au criticat și pe celelalte membre AOA pentru neglijarea agresiunii. Cu toate că Jimin a părăsit trupa și s-a retras din industrie, Mina a continuat să sufere din cauza comentariilor rele din partea fanilor lui Jimin de pe rețelele sociale.

Sursa

7 gânduri despre „Mina, ex-AOA, numește fanii lui Jimin criminali

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s