Elkie din CLC a trimis o cerere de reziliere a contractului cu Cube Entertainment!

POLL] The VISUAL QUEEN: Ep 16 CLC | allkpop Forums

Elkie din CLC a trimis o cerere către Cube Entertainment, solicitând rezilierea contractului său exclusiv cu agenția și plata banilor pe care îi are de primit.

Elkie a primit ajutorul din partea unei firme de avocatură din China pentru a solicita desfacerea contractului:

Pentru Cube Entertainment
Firma de avocatură se află sub comanda doamnei Chong Ting Yan și a numit un avocat care să vă emită această scrisoare cu privire la problemele rezilierii contractului exclusiv dintre doamna Chong și compania dvs., după cum urmează:

Conform declarației dnei Chong și a materialelor furnizate, se arată că dna Chong a semnat contractul exclusiv cu compania dvs. în februarie 2016. Compania dvs. ar fi agenția exclusivă care gestionează activitățile  doamnei Chong. După semnarea contractului, doamna Chong s-a alăturat grupului CLC, și-a îndeplinit activ responsabilitățile conform contractului, a respectat aranjamentele companiei dvs. și a luat câteva cursuri de actorie. Cu toate acestea, doamna Chong a susținut că compania dvs. a încălcat câteva condiții:

1. În perioada contractului, toate veniturile doamnei Chong au fost colectate mai întâi de compania dvs. Cu toate acestea, compania dvs. nu a dezvăluit niciodată câți bani erau oferiți.

2. De la semnarea contractului, doamna Chong și-a îndeplinit în mod activ obligațiile contractuale și a participat la diferite emisiuni de divertisment aranjate de compania dumneavoastră. Cu toate acestea, în afară de plata veniturilor din drepturile de autor către doamna Chong, compania dvs. nu i-a plătit doamnei Chong veniturile sale actuale conform articolului 6.4 din contract.

3. Datorită managementului companiei dvs. și a modificărilor structurale, compania dvs. a informat în mod clar membrele CLC că nu veți mai susține dezvoltarea grupului CLC în 2020. De atunci, compania dvs. nu a oferit nicio planificare rezonabilă pentru poziția și calea de dezvoltare a doamnei Chong.

Pe baza situației de mai sus, acțiunile companiei dvs. sunt deja egale cu încălcarea contractului și limitează de fapt dezvoltarea doamnei Chong în domeniul divertismentului.  Pentru a încheia cele de mai sus, eu (avocatul) am acceptat comanda doamnei Chong și am emis această scrisoare în numele ei.

1. Din ziua în care compania dvs. a primit această scrisoare, contractul exclusiv este reziliat între compania dvs. și doamna Chong.

2. În termen de 15 zile de la primirea acestei scrisori de către compania dvs., vă rugăm să ne returnați prin scrisoare detaliile veniturilor dnei Chong și să ne contactați pentru a ajunge la o înțelegere.

3. Dacă compania dvs. refuză să îndeplinească cerințele scrisorii, clienta mea va folosi toate mijloacele legale pentru a-și proteja drepturile.

Image

Sursă

6 gânduri despre „Elkie din CLC a trimis o cerere de reziliere a contractului cu Cube Entertainment!

  1. Elena

    Urât ce au făcut CUBE… Săraca fată s-a chinuit să le îndeplinească cererile, ca ei să nu o plătească. Compania CUBE nu are grijă deloc de idolii lor…

    Apreciază

    Răspunde
  2. Pingback: Elkie din CLC postează o scrisoare de mulțumire și vorbește despre experiențele și speranțele sale pentru viitor | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s