Hyoyeon din Girls’ Generation îi face o farsă lui Taeyeon pe platoul de filmare al videoclipului „What Do I Call You”

girlsgeneration hashtag on Twitter

Hyoyeon din Girls’ Generation a postat un videoclip adorabil, în care o surprinde pe Taeyeon pe platoul de filmare al piesei „What Do I Call You”!

În videoclipul care prezintă momente din spatele camerelor de filmare, Hyoyeon își arată susținerea pentru Taeyeon și o vizitează în timp ce filmează pentru cea mai nouă piesă solo, „What Do I Call You”. Pentru a face lucrurile mai amuzante, aceasta decide să o păcălească pe colega sa, pretinzând că este un membru al staff-ului!

Pentru a-i reuși farsa și a se ascunde cât mai bine, Hyoyeon și-a luat o pălărie neagră, o mască și haine negre discrete. Estimând că probabil îi va lua în jur de două ore lui Taeyeon să își dea seama de farsă, Hyoyeon merge chiar și mai departe, exersând o voce mai groasă ca să nu fie recunoscută imediat.

Odată ajunsă, unul dintre membrii staff-ului o introduce pe Hyoyeon lui Taeyeon ca și „Kim Hyoeun” și îi explică faptul că ea va filma interviul pentru clipul din spatele camerelor de filmare în acea zi. Chiar dacă pare evident cât de agitată este făcând interviul, Taeyeon nu suspectează nimic și continuă cu profesionalism munca sa.

În final, Hyoyeon decide să își dezvăluie adevărata identitate, cerându-i colegei sale de trupă un autograf (pe care îl și primește) și o poză. Taeyeon pare confuză de ce ar întreba-o brusc de o poză și întreabă: „Nu ești angajată la SM?” Înainte de a apuca să își dea masca jos, Hyoyeon este recunoscută și Taeyeon țipă entuziasmată: „Hei! Ce se petrece?!

Urmăriți farsa în videoclipul de mai jos:

sursă

4 gânduri despre „Hyoyeon din Girls’ Generation îi face o farsă lui Taeyeon pe platoul de filmare al videoclipului „What Do I Call You”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s