Membrii iKON sunt simpatici povestind cum au combătut plictiseala în timpul pandemiei de COVID-19

iKON

Trupa iKON se pregătește de revenire după o pauză destul de lungă.

În episodul special de Crăciun din „Vnight from DongDong” numit „Merry Konystmas”, grupul de băieți iKON a apărut ca invitat și a vorbit despre o serie de subiecte interesante. În timpul emisiunii, idolii au dezvăluit câteva povești distractive în timp ce răspundeau la întrebările care erau deja pregătite pentru ei. Una dintre primele întrebări a fost legată de pandemia de COVID-19.

Întrebarea a fost: „Blocat acasă mai mult din cauza coronavirusului, cum te descurci cu plictiseala?” June din  iKON a avut un răspuns hilar, dar sincer, ceea ce i-a făcut pe colegii săi să izbucnească în râs. A spus că plânge când se plictisește. „Asta e tot ce pot să spun”, a adăugat el în timp ce râdea.

După ce au reacționat la răspunsul lui June, alți membri iKON au comentat serios răspunsul său la întrebare. Yunhyeong a spus că June ar trebui să plângă dacă plânsul ajută atunci când se plictisește, iar Donghyuk a fost de acord. Donghyuk, care găzduia sesiunea, a adăugat că plânsul este în regulă, dar că după ar trebui să depășești momentul. Pe de altă parte, Bobby a arătat cum e o persoană care plânge, dar nu a putut să își ascundă râsul.

iKON

Donghyuk din iKON s-a întors apoi către Chanwoo și l-a întrebat ce face când se plictisește.  Chanwoo a detaliat modul în care își gestionează personal plictiseala în timpul pandemiei de COVID-19. El a împărtășit: „Știu o modalitate bună. Cercetați site-urile de cumpărături online și cumpărați ceva, chiar dacă costă doar câțiva dolari. Dar așteptarea pachetului vă ajută să vă bucurați de timpul în care sunteți acasă.” Donghyuk a susținut declarația lui Chanwoo, spunând că are dreptate în această privință.

Yunhyeong l-a întrebat apoi ce a cumpărat recent și Chanwoo a răspuns că a comandat unt, surprinzându-l pe Bobby. Yunhyeong a spus că untul poate fi cumpărat de la magazin. Chanwoo a clarificat apoi că untul a fost livrat din Statele Unite!

Donghyuk s-a alăturat conversației și a spus: „Te entuziasmezi așteptând coletele”. Apoi, Yunhyeong a spus că a cumpărat ceva recent. El a dezvăluit că a cumpărat o vestă de 10 kg, deoarece sălile de sport sunt închise din cauza coronavirusului.

Discuția a devenit mai serioasă când membrii iKON au fost întrebați care sunt planurile lor pentru 2021. Membrul Jinhwan a spus primul că speră că grupul poate promova foarte mult și  că va lansa multe albume. Donghyuk a adăugat la ceea ce a spus colegul său și a împărtășit câteva vești interesante pentru iKONICs Idolul a dezvăluit că grupul de băieți a început deja să înregistreze și că membrii lucrează din greu pentru revenirea lor!

 

Sursa

3 gânduri despre „Membrii iKON sunt simpatici povestind cum au combătut plictiseala în timpul pandemiei de COVID-19

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s