‘Your Eyes Tell’ compusă de Jungkook din BTS primește o certificare de argint din partea RIAJ

Melodia compusă de JK din BTS se bucură de mult succes în Japonia!

Inițial, melodia „Your Eyes Tell” a fost scrisă pentru mixtape-ul lui Jungkook, însă idolul a decis să o folosească în promoțiile din Japonia. „Your Eyes Tell” este compusă și scrisă de membrul BTS și a doborât multe recorduri semnificative de când a fost lansată, iar compoziția acestuia a primit nenumărate laude.

„Your Eyes Tell” a fost certificată cu argint recent de către Recording Industry Association of Japan (RIAJ), pentru că a depășit 30 de milioane de ascultări. De asemenea, piesa a stat 17 săptămâni în topul Billboard Japan Hot 100 și 23 de săptămâni în Billboard Japan Streaming Songs. Melodia s-a clasat și pe locul 1 în topurile iTunes din 115 țări.

‘Your Eyes Tell’ a fost lansată pe 14 iulie în albumul japonez de la BTS – Map Of The Soul: 7 – The Journey. A debutat pe locul 8 în Billboard Japan Hot 100 și pe locul 1 în Billboard World Digital Song Sales.

Idolul a compus numeroase melodii precum „Still With You”, „Magic Shop”, ”Love Is Not Over”, „My Time”, „Stay”, dovedind marele său talent în muzică. Pdogg, producătorul principal din Big Hit, a menționat anterior că Jungkook e foarte priceput în a compune, iar J-hope a spus cu privire la piesa compusă de acesta: „Cred că Jungkook este un geniu”.

Felicitări!

Sursa: allkpop.com

7 gânduri despre „‘Your Eyes Tell’ compusă de Jungkook din BTS primește o certificare de argint din partea RIAJ

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s