Internauții reacționează la prima apariție publică a trupei Red Velvet

Internauții au reacții împărțite cu privire la prima apariție publică a trupei Red Velvet după controversa legată de membra Irene.

Pe 26 decembrie, o postare de pe o comunitate online populară a câștigat atenția, deoarece conținea programul viitorului concert al agenției SM Entertainment. În postare, a fost raportat faptul că trupa Red Velvet va fi prezentă, ceea ce va reprezenta prima apariție oficială de la controversa față de atitudinea lui Irene. Totuși nu este cunoscut încă dacă fetele vor evolua ca un grup de 5 membre sau 4 membre.

Postarea a fost foarte populară în rândul internauților, fiind mai mult de 800 de persoane care și-au împărtășit părea. Câteva dintre comentariile lor sunt acestea:

„Nu mi-ar plăcea să le văd pe toate pe scenă”
„Sunt de acord că fetele nu se pot preface că nu s-a întâmplat nimic, dar nu au făcut nimic ilegal. Și există vedete cu dosare penale care se întorc în industrie. Gândiți-vă la asta”
„Nu există niciun motiv să nu se întoarcă și să nu fie din nou un grup. Dar acestea ar trebui să fie trase la răspundere pentru ceea ce s-a întâmplat și, așadar, să se aștepte la un feedback negativ”
„OT5. Nu pot pierde Red Velvet”
„Nu pot promova doar ca un grup de 4 membre fără Irene?”
„Nu accept să o susțin pe Irene, dar este hilar să urmăriți emisiuni de divertisment cu foști escroci fără nici o plângere”
„Va cânta și Wendy?”
„Nu poți să o dai afară doar pentru că nu-ți place. Pur și simplu nu te uiți atunci”

Sursa

7 gânduri despre „Internauții reacționează la prima apariție publică a trupei Red Velvet

 1. tsukiko2002

  Sunt nebuni, zic una ba alta. Sunt artiști cu scandaluri mai mari, care nu au au nici un stres. Și cică să se aștepte la un feedback negativ, ar trebui să aibă măcar respect pentru celelalte membre, care nu au nici o vină. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. Elena

  Trupa s-a chinuit arăt de tare, săracele nu merită nici o vorbă de rău. Oamenii când sunt stresați, zic și prostii, poate așa s-a întâmplat și în cazul lui Irene.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s