Jung Woo Sung vorbește despre ajutorul oferit refugiaților și opinia oamenilor în legătură cu aceștia!

Jung Woo Sung a vorbit despre perioadele în care a ajutat refugiații.

El a fost ambasador pentru agenția, ce se ocupă cu refugiații, din cadrul ONU, și a vorbit despre aspecte ale trecutului său la emisiunea ‘World Report‘ de pe KBS 1TV. Acesta a vorbit despre cea mai șocantă experiență pe care a avut-o, spunând: „Este greu să aleg doar una. Dar am fost extrem de șocat de taberele de refugiați Rohingya din Bangladesh. Peste 9.000.000 de oameni au format un oraș. Când l-am văzut cu ochii mei, am avut un mare șoc”.

De asemenea, Woo Sung a deschis subiectul despre opiniile și prejudecățile pe care omenirea le are despre refugiați: „Cred că ar trebui să auzim despre aceste îngrijorări. Dar adevărata întrebare este dacă dacă această frică este reală. Ei spun că refugiații sunt periculoși, dar cred că s-a demostrat de atâtea ori contrariul. Oamenii spun: „Și noi avem vremuri grele și tu ne spui să ajutăm refugiații?” Nu, nu este asta. Nici o viață nu este mai bună decât celelalte. Există o mulțime de probleme în această lume complicată. Criza refugiaților este una dintre ele, așa că, dacă aveți ceva rezerve, ar trebui să îi ajutăm”.

Sursa

2 gânduri despre „Jung Woo Sung vorbește despre ajutorul oferit refugiaților și opinia oamenilor în legătură cu aceștia!

  1. zicoji13

    E un subiect sensibil și partea aceasta cu refugiații. Nimeni nu pleacă de bine, sau că e prea frumos. Să zicem că sunt și persoane rele, dar unii sunt necăjiți și așa suferă toți.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s